Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
„Regenerarea urbană este în ADN-ul nostru”. South Buda City Center – parteneriat între autorități și investitori privați

Centrul comercial de nouă generație Etele Plaza (55.000 de metri pătrați) și proiectul de birouri Budapest One (65.000 de metri pătrați) reprezintă contribuția grupului Futureal la regenerarea urbană a zonei Kelenföld din Budapesta.

„South Buda City Center este una dintre cele mai impresionante investiții brownfield din Europa, cu un impact pozitiv major asupra infrastructurii de transport public. Realizarea acestui proiect spectaculos de regenerare urbană este rezultatul unei colaborări profesionale complexe între mai mulți investitori”, spune Dr. Imre László, primarul Districtului11 din Budapesta. „Proiectul este localizat în zona Kelenföld, în cel mai mare hub de transport din Ungaria, un punct de întâlnire între autostrăzi, linia 4 de metrou, rețele de tramvai și autobuz. Datorită acestei sinergii, dezvoltări existente și planificate se consolidează reciproc, crescând tot mai mult importanța zonei atât pentru capitală, cât și pentru întreaga regiune.”

Etele Plaza Cordia

Primul mall smart din Ungaria

Etele Plaza, un proiect în valoare de 300 de milioane de euro cu o suprafață totală închiriabilă de 55.000 de metri pătrați, este primul mall smart din Ungaria. Etele Plaza deservește în mod direct una dintre cele mai dens populate zone din Budapesta, unde locuiesc aproximativ 235.000 de oameni. În conformitate cu certificarea BREEAM, este acordată o atenție specială asigurării accesibilității, minimizării poluării cauzate de iluminatul artificial, precum și impactului direct asupra mediului, încorporării materialelor durabile și promovării reducerii și refolosirii deșeurilor.

Pistă de alergare pe acoperiș

Budapest One este un proiect de birouri dezvoltat în trei faze, în suprafață totală de peste 65.000 de metri pătrați. Prima fază a proiectului a fost finalizată în anul 2021, iar fazele a doua și a treia, dezvoltate simultan, vor fi finalizate în 2022. Dezvoltat conform standardelor BREEAM și WELL, Budapest One are facilități precum pistă de alergare pe acoperiș, parcări de biciclete și vestiare cu dușuri, 900 de locuri de parcare pentru mașini și are 0% emisii de dioxid de carbon.

Ce se întâmplă în România?

 Cordia România, companie membră a grupului Futureal, se pregătește de finalizarea, în acest an, a celei de-a doua faze a proiectului rezidențial Parcului20, dezvoltat în conformitate cu valorile grupului Cordia. Proiectul este eficient din punct de vedere energetic, rezidenții beneficiază de spații verzi ample, prin grădina privată de 3.000 de metri pătrați, toate apartamentele sunt compartimentate eficient și sunt dotate cu sisteme smart home, au încălzire în pardoseală și acces facil la transportul public și infrastructura rutieră.

Parcului20 este un exemplu de bune practici în privința modului în care Cordia România dezvoltă proiecte rezidențiale, regenerând peisajul urban și îmbunătățind calitatea vieții nu doar pentru rezidenții săi, ci și pentru comunitatea locală”, spune Mauricio Mesa Gomez, director general al Cordia România și Spania. „În portofoliul nostru de terenuri, care ne permite dezvoltarea a 2.000 de apartamente pe termen mediu, există și loturi care se pretează unui parteneriat amplu între un grup de investitori și autoritățile locale, la fel ca în cazul dezvoltării South Buda City Center. Un exemplu elocvent în acest sens este terenul nostru din zona Coralilor din București, unde mai mulți dezvoltatori au demarat sau au anunțat proiecte. Ne dorim crearea unui astfel de parteneriat, din care să câștige toți cei implicați, dar mai ales comunitatea locală, cea existentă și cea care se va crea odată cu finalizarea acestor proiecte.”

Reveniți pe site și urmăriți-ne pe Facebook și Instagram  pentru a afla, în această vară, mai multe detalii despre proiectele noastre de regenerare urbană

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.