Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
ÎN ANUL NOU, INVESTEȘTE ÎNTR-O CASĂ NOUĂ! APARTAMENTUL CU 2 CAMERE, TIP 3A, LA 99.500 EURO+TVA

Dacă te afli în căutarea unui apartament nou cu două camere și toată vacanța ai strâns informații și ai făcut calculele necesare pentru a-l achiziționa, ia în calcul și oferta noastră disponibilă în luna ianuarie. Apartamentul TIP 3A, cu o suprafață totală de 69.95 mp și o terasă generoasă de peste 7mp este listat la prețul de 99.500 euro + TVA. Ileana Răducanu, Redactor Șef ELLE Decoration, a propus o variantă de amenajare pentru acest tip de apartament, randată astfel de către o echipă locală:

Fie că îl alegi pentru locuit sau pentru investiție, în Parcului20 vei avea doar de câștigat! Apartamentele cu două camere sunt moderne, sunt dotate cu sistem smart-home, au încălzire în pardoseală și spații vitrate generoase, sunt bine compartimentate, cu bucătărie închisă sau deschisă. Acest tip de apartament reprezintă o investiție sigură și va fi ușor de închiriat, proiectul fiind situat aproape de facultăți, clădiri de birouri, restaurante, terase, centre de relaxare, de fitness sau de divertisment. Contactează-ne pentru a-ți trimite prezentarea proiectului și a programa o vizită la biroul nostru de vânzări.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.