Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice

Parteneri

NOUL STANDARD ÎN CALITATEA LOCUIRII

De la proiectare și până la managementul șantierului, am acordat o atenție deosebită fiecărui detaliu și am ales soluțiile, materialele de construcție și finisajele de la companii care sunt lideri în domeniile lor de activitate. De asemenea, am anticipat nevoia de personalizare, astfel că vă propunem o varietate de pachete diferite de finisaje, standard și premium, care pot fi discutate separat cu echipa noastră de vânzări.

CONCELEX: antreprenor general

Am urmărit să găsim cel mai bun furnizor care poate implementa o soluție complexă așa cum este cea de la Parcului20, care presupune construirea și dotarea apartamentelor cu materiale, soluții și finisaje de înaltă calitate. Experiența de peste 25 de ani și calitatea lucrărilor executate până în acest moment au reprezentat principalele criterii în baza cărora am desemnat antreprenorul general al proiectului, compania Concelex.

TARKETT: parchet laminat pentru trafic intens

Parchetul laminat de 8 mm pentru trafic intens TARKETT, gama ELLADE 832, este disponibil în șase nuanțe și are o rezistență mare la uzură și presare pentru a compensa greutatea corpurilor de mobilier. De asemenea, datorită celor patru straturi care-i conferă o densitate mare, fermitate și durabilitate, parchetul are o rezistență sporită la impact și stabilitate termică ridică.

GEWISS: sistem smart home integrat

Sistemul integrat smart home GEWISS, furnizat de o companie cu peste 50 de ani de experiență în furnizarea de tehnologii pentru proiecte imobiliare, este caracterizat de ușurință în utilizare, modularitate și aport semnificativ în eficiența energetică a apartamentului. Sistemele smart home din Parcului20 sunt configurate astfel încât să asigure control, siguranță și economii ale consumului de energie.

MARCOS MARTINEZ MINGUELA: uși premium

Ușile premium de exterior și de interior MARCOS MARTINEZ MINGUELA sunt certificate PEFC și atestă faptul că ușile sunt realizate din materiale provenite  din păduri exploatate sustenabil, conform standardelor europene de protecție a mediului. În plus, aceste uși poartă și sigiliul de calitate AITIM pentru caracteristicile de izolare fonică și calitate tehnică.

REHAU: sistem de încălzire în pardoseală

Sistemul de încălzire în pardoseală REHAU asigură o distribuire uniformă a căldurii și un consum de energie redus față de sistemele convenționale. În plus, prin eliminarea caloriferelor veți beneficia de spațiu suplimentar în fiecare cameră, pe care îl puteți valorifica așa cum doriți.

STN CERÁMICA: ceramică de calitate

Ceramica STN CERÁMICA este disponibilă în trei variante, cu texturi și nuanțe diferite. STN CERÁMICA este un producător de plăci ceramice prezent în peste 120 de țări și este recunoscut pentru calitatea și designul produselor realizate prin printare digitală Styljet, care poate replica cu acuratețe aspectul lemnului, pietrei, travertinului sau al marmurei.

DELTA STUDIO DESIGN: obiecte sanitare

Obiectele sanitare fac parte din gama Kludi și sunt recomandate de DELTA STUDIO DESIGN pentru calitatea, designul, funcționalitatea și durabilitatea în utilizare. Acestea au fost alese de către specialiștii noștri pentru integrarea optimă în designul băii, pentru utilizarea confortabilă și pentru eficientizarea consumului de apă.

SALAMANDER: tâmplărie PVC 6 camere

Tâmplăria PVC 6 camere gri antracit SALAMANDER BLU EVOLUTION 82, cu sticlă Saint Gobain tripan, a fost aleasă pentru eficiența termică oferită și durata de viață de 50 de ani. Sistemul de garnituri multiple oferă protecție fonică și termică, iar suprafața cu structura de mare densitate conferă tâmplăriei rezistență sporită la intemperii și ușurință în curățare.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.