CERE OFERTĂ
Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Oferta lunii aprilie – Apartament cu 2 camere, tipul 5

În aceste momente pline de provocări este important să fim uniți – să stăm acasă, pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru, dar în același timp să rămânem conectați la societatea din care facem parte!

Suntem la un click distanță de dumneavoastră și învățăm să ne adaptăm activitatea pentru o cât mai bună comunicare! Lucrăm de acasă, ne-am mutat toate întâlnirile online, ne-am activat un chat în care suntem activi de dimineața și până seara, comunicăm creativ pe canalele noastre de socializare și avem în plan o serie de proiecte menite să îmbunătățească calitatea vieții…acasă.

Suntem online pentru a vă informa și ce se întâmplă offline. Postăm știri despre activitatea din șantier, despre evoluția lucrărilor iar echipa tehnică ne trimite constant fotografii realizate cu telefonul.

Știm că planul de a achiziționa un apartament se află pe lista multora dintre dumneavoastră și dorim să vă susținem în îndeplinirea acestui vis. Am gândit un preț promoțional pentru un apartament cu 2 camere, tip 5. Acesta va avea valoarea de 83.900 euro+tva, până la finalul acestei luni. Apartamentul este foarte bine compartimentat și are acces la o terasă de aproximativ 52 mp. Știm cu toții cât de importante sunt terasele generoase în aceste vremuri. Vă invităm să utilizați aplicația 3D de vizualizare a apartamentelor pentru a observa orientarea acestora, dispunerea pe etaj și în cadrul clădirii, iar pentru detalii tehnice puteți stabili o întâlnire cu un reprezentant Parcului20 aici: Pagină de contact

Povestea noastră merge mai departe!

 

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Ne-am reîntors la birou! Suntem disponibili și răspundem tuturor solicitărilor dumneavoastră. Vizionările se pot realiza cu programare telefonică și cu respectarea regulilor de igienă, prevenție și protecție, recomandate de autorități.

Adresa birou de vânzări

  • 075 777 55 11
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

Pentru detalii suplimentare legate de posibilitatea achiziționării unui apartament în cadrul proiectului, avantajele locuirii, stadiul contrucției sau oferta lunii vă rugăm să ne scrieți completând formularul din partea dreaptă.


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.