Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
A ROOM WITH A VIEW IN PARCULUI20 VIZITEAZĂ PARCULUI20 ȘI POȚI CÂȘTIGA COLȚUL DE LECTURĂ SEMNAT DE SILVIA CÎMPEANU, FASHION & HOME DECOR STYLIST ȘI REZIDENT PARCULUI

“În timpul vizionărilor de apartamente din această primăvară i-am observat pe mulți dintre cei care ne-au trecut pragul cum se opresc și fotografiază ceea ce se vedea pe geam. Fie că pozau casele din apropiere, Casa Presei Libere, Romexpo sau grădina privată, auzeam aproape de fiecare dată că priveliștea este instagramabilă. Pe instagram sunt peste 1,8 milioane de postări cu #roomwithaview și peste 22.000 de postări cu #roomwithaview. De aici și până la ideea unei campanii a fost doar un pas”, povestește Ana-Maria Cioclei, Director de Marketing Cordia România.

“A room with a view in PARCULUI20” este o campanie dedicată tuturor vizitatorilor PARCULUI20 și va avea loc începând din luna iulie și până în luna septembrie. Persoanele care trec pragul apartamentului situat la etajul 10 din faza 1 PARCULUI20 vor descoperi un colț de lectură semnat de Silvia Cîmpeanu, fashion & home decor stylist și rezident PARCULUI20.

“Lansăm invitația celor care își caută un apartament nou de a-l fotografia sau de a se fotografia în el și de a urca poza pe instagram cu #roomwithaviewinparcului20. Noi îi vom da repost, iar fotografia cu cele
mai multe aprecieri va fi cea câștigătoare. Persoana care a postat-o va primi la finalul campaniei acest frumos colț de lectură care te duce cu gândul la vacanță, călătorii și plimbări lungi în natură”, a explicat Ana-Maria Cioclei.

Layout campanie

Regulamentul campaniei poate fi găsit aici.

Fiți la curent cu noutățile PARCULUI20 pe paginile de Instragram și Facebook.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.