Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice

Apartamente Rovere (Tip 12)

Intimitate, relaxare și confort în apartamentul de 3 camere amenajat în faza 1

“Momentul în care randările 3D au fost uploadate pe pagina de facebook și de instagram a stârnit multă curiozitate din partea clienților noștri care abia așteptau să vadă imaginile finale cu amenajarea apartamentului, realizată de echipa Rovere Mobili”, ne-a povestit Ana-Maria Cioclei, director de marketing Cordia România în cadrul unui interviu la biroul de vânzări din Bulevardul Expoziției nr.2.

Ce ne puneți spune despre acest apartament de trei camere cu o suprafață de 78 mp utili?

Acest tip de apartament răspunde nevoii de a locui într-un spațiu generos și bine compartimentat, cu acces la terase de la 4 mp până la 37 mp, în cazul celui amplasat la parter. Compartimentarea inteligentă a acestui apartament și spațiile vitrate mari lasă lumina să circule dintr-un colț în altul al casei. Apartamentul dispune de două băi, amplasate lângă cele două dormitoare, de un hol lung și lat potrivit spațiilor de depozitare și de o bucătărie închisă. Viitorii proprietari se vor bucura de lumină naturală foarte multă pe parcursul zilelor de vară și de confort și căldură pe parcursul sezonului rece.

Cum a fost transformat acest apartament în acasă?

Designerii Rovere Mobili și-au dorit ca această amenajare să inspire sentimentul de “acasă”, să inducă liniște, relaxare și intimitate. În design-ul acestui apartament au fost incluse puține piese de mobilier care să nu încarce vizual, dar care să fie suficiente pentru o familie cu un copil adolescent. Un rol important în viața viitorilor proprietari ai acestui apartament îl are posibilitatea de a munci de acasă. Din acest motiv, living room-ul și unul dintre dormitoare dispun de o zonă adecvată cursurilor sau activității profesionale de acasă. Melanjul tonurilor pământii și al nuanțelor calde, elementele decorative, ludice, precum tapetul sau pernele, fac conexiuni cu spațiul exterior, cu natura. Ghivecele de plante de mirodenii din bucătărie, florile folosite cu rol decorativ în toată casă completează atmosfera caldă și familială.

Fiecare funcțiune a apartamentului este foarte bine reprezentată. Bucătăria utilată complet, zona de dining amplă, livingul care se poate reorganiza în funcție de momentele importante, spațiile de depozitare existente în fiecare cameră satisfac nevoile de locuire actuale ale unei familii.

Care este colțul preferat?

Bucătăria este zona preferată de Ana: “Masa din bucătărie este cea mai spectaculoasă piesă a amenajării. Aici ne începem dimineața și tot aici ne terminăm ziua, cu o limonadă sau un pahar de vin roșu”.

Dacă și tu visezi să locuiești lângă Parcul Herăstrău, într-un interior cu personalitate și de calitate, programează o vizită la Parcului20. Iar ca să fii la curent cu noutățile, urmărește și pagina de facebook.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.