Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice

Apartament Except (Tip 6)

Compartimentarea eficientă a unui apartament cu trei camere

Arhitecții de interior și-au imaginat că în apartamentul de trei camere, de 55 mp, va locui o familie tânără și activă, cu un copil preșcolar sau școlar. Acest tip de apartament se poate încadra și în tipologia apartamentelor care dispun de un spațiu de birou și care fac lucrul de acasă mai plăcut. Paleta cromatică, detaliile și texturile decorului vorbesc despre relaxare, deconectare și armonia care-ți încarcă bateriile acasă. Compartimentarea apartamentului este foarte practică, aerisită. Livingul este delimitat de zona bucătăriei și a holului cu ajutorul unei insule care servește ca loc de luat masa pentru întreaga familie, dar care ascunde și câteva spații de depozitare. Holul generos te conduce spre dormitorul matrimonial, dormitorul copilului și către o baie generoasă.

Dormitorul matrimonial preia jocul de culoare al living-ului la nivelul pereților și al mobilierului și îl îmbogățește cu accente de culoare pentru un mix grafic echilibrat. În afara corpurilor de iluminat și a noptierelor, toatele piesele de aici au fost realizate custom-made. Punctul de atracție al dormitorului este tăblia tapițată cu catifea, care te invită la relaxare, la lectură sau lucru din vârful patului.

Cel de-al doilea dormitor a fost gândit ca o cameră a copilului, dar sunt persoane care își doresc să o amenajeze ca un birou sau ca o cameră de relaxare, cu bibliotecă pe tot peretele, un fotoliu și o zonă pentru exercițiile fizice.

Minuțios gândite, ce vin dintr-o foarte bună înțelegere a nevoilor spațiului, zonele de depozitare există în toate camerele. Dulapul de la intrare se continuă cu mobilierul de bucătărie și astfel ajungem să înțelegem de ce un apartament cu o suprafață de 55 mp utili te face să îți schimbi perspectiva asupra spațiului de locuit.

Dacă și tu visezi să locuiești lângă Parcul Herăstrău, într-un interior cu personalitate și de calitate, programează o vizită la Parcului20. Iar ca să fii la curent cu noutățile, urmărește și pagina de facebook.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.