Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Vino în vizită și primești un voucher Black Cab cadou!

Ești în căutare de un apartament nou? Curios să vezi cum arată zona Expoziției? Vino în vizită și îți oferim un voucher de la Black Cab! Contactează-ne! 👇

Parcului20 voucher Black Cab

 

“La ce adresă locuiești?” s-a transformat în ultimii câțiva ani în “share location” sau “localizare”. Cele mai recente studii de piață ne arată că, pentru persoanele aflate în căutarea unui apartament nou, localizarea unui proiect rezidențial rămâne cel mai important aspect după preț. Dacă părinții caută o casă în apropiere de școală, facultate, spitale, parcuri mari, pentru cuplurile tinere este important ca viitoarea locuință să fie conectată la mijloacele de transport în comun, la centre de sport sau shopping mall-uri.

Știi întrebările acelea „Unde vrei să mergem să mâncăm la prânz” sau „De unde comandăm diseară” pe care obișnuiai să le primești pe whatsapp sau pe email? Ei bine, pentru vremurile când lucrurile vor reveni la normal, ne-am gândit să desenăm o hartă cu locuri faine din cartierul Expoziției unde poți lua prânzul sau cina și unde poți petrece timp de calitate împreună cu prietenii și familia. Ghidul nostru este în lucru, prin urmare suntem deschiși să îl completăm cu locuri faine care livrează flori sau mâncare, băcănii sau cu business-uri deschise în timp de pandemie.

Ansamblul rezidențial Parcului20 se află în zona Expoziției, în apropiere de Parcul Herăstrău și de principalele puncte de interes din sectorul 1 al capitalei. “Avem cerere ridicată pentru apartamentele din Parcului20, iar localizarea proiectului este un factor important care ne ajută să închidem cu succes vânzările”, declară Ana-Maria Cioclei, director de marketing Cordia România. “Locația bună a unui proiect rezidențial contribuie la menținerea valorii apartamentului, în timp, indiferent că acesta a fost cumpărat în scop personal sau invetițional”, a mai adăugat Ana-Maria.

 

Așadar, dacă îți dorești un apartament spațios, în apropiere de Herăstrău, vino în vizită! Apartamentele model sunt gata, astfel că poți face un tur împreună cu colegii noștri în cele 2 apartamente pregătite. În plus, îți oferim cadou un voucher de transport de la Black Cab. Te așteptăm! 🙂

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.