Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
,,Regenerarea urbană este în ADN-ul nostru”. Șase mari proiecte de reînnoire urbană în Europa

Grupul Futureal, din care face parte și compania Cordia România, contribuie la atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (Sustainable Development Goals – SDG) ale Organizației Națiunilor Unite, prin politica sa ESG (Environmental, Social and Governance). Multe dintre elementele care stau la baza SDG se află deja printre valorile grupului Futureal încă de acum două decenii, când Promenada Corvin, cel mai mare proiect de regenerare urbană din centrul unui oraș proiect din Europa Centrală, a fost demarat în inima Budapestei.

https://www.parcului20.ro

Astăzi, crearea unui mediu sănătos și concentrat pe oameni, cultivarea diversității și egalității, aprovizionarea cu apă și energie curate prin soluții inovatoare, promovarea creșterii sustenabile și a locurilor de muncă, focusul pe sustenabilitate încă din faza planificării, sprijinirea comunităților prin soluții eficiente energetic, dezvoltarea sustenabilă și de parteneriate în domeniu sunt principalele și cele mai importante valori ale grupului Futureal și sunt implementate în toate proiectele pe care compania le dezvoltă.

Portofoliul de reînnoire urbană al Futureal Group cuprinde șase proiecte: Promenada Corvin, South Buda City Center, Marina City din Budapesta, Ungaria; Modena și Wilanów în Polonia și Hampton în Birmigham, Regatul Unit. În cifre, aceste proiecte înseamnă peste 110.000 mp de spații verzi, peste 300.000 mp de spații de birouri, 7.000 de locuințe și peste 150.000 mp de dezvoltări comerciale.

Ce se întâmplă în România?

În România, Cordia dezvoltă în prezent Parcului20, un proiect rezidențial de 485 de apartamente, în două faze, în zona Expoziției din nordul Bucureștiului. Rezidenții au început să se mute în apartamentele din prima fază a proiectului în martie 2021, iar a doua fază va fi finalizată în acest an.

Parcului20 este dezvoltat în conformitate cu valorile grupului Cordia, este eficient din punct de vedere energetic,rezidenții beneficiază de spații verzi ample, prin grădina privată de 3.000 de metri pătrați, toate apartamentele sunt compartimentate eficient și sunt dotate cu sisteme smart home, au încălzire în pardoseală și acces facil la transportul public și infrastructura rutieră.

„Parcului20, un proiect rezidențial care a schimbat în bine, prin arhitectura și dotările sale, peisajul urban din zona Expoziției, îmbunătățind calitatea vieții nu doar pentru locuitorii săi, ci și pentru comunitatea locală, este doar un exemplu la scară mică a ceea ce am putea realiza din perspectiva regenerării urbane”,spune Mauricio Mesa Gomez, Country Manager Cordia România și Spania. „Cordia are un portofoliu de terenuri în centru-nord și în nordul Bucureștiului care ne va permite să dezvoltăm 2.000 de apartamente pe termen mediu. Avem terenuri care sunt potrivite pentru proiecte de regenerare și reînnoire urbană la scară largă, sperăm să putem începe să le dezvoltăm în viitorul apropiat.”

Reveniți pe site și urmăriți-ne pe Facebook și Instagram  pentru a afla, în această vară, mai multe detalii despre proiectele de regenerare. 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.