Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
OFERTE SPECIALE LA APARTAMENTELE CU 2 ȘI 3 CAMERE

Au mai rămas două luni până când vor intra în vigoare modificările Codului Fiscal 2022 privind achizițiile imobiliare. Începând cu 1 ianuarie 2023 se vor modifica atât pragul, cât și condițiile de achiziție a locuințelor cu TVA de 5%. Singura veste bună este faptul că poți achiziționa o proprietate în bugetul de 600.000 – 700.000 lei, dacă ai semnată o promisiune de vânzare până la finalul acestui an.

 

Dacă ești în căutarea unui apartament în zona de nord a capitalei, iată top 5 motive pentru care să iei în calcul proiectul PARCULUI20:

  1. Este finalizat și te poți muta imediat
  2. Gated community, locuri de parcare subterane și supraterane
  3. Arhitectură modernă, materiale și finisaje de calitate
  4. Câte două lobby-uri și 4 lifturi pentru fiecare clădire de apartamente
  5. Stații de încărcare mașini electrice, loc de joacă lângă complex

 

Venim în ajutorul tău cu două variante de apartamente în faza a doua a ansamblului, care au prețuri speciale în luna septembrie! Verifică oferta și bucură-te de un nou început și o nouă energie în viața ta.

 

Acest tip de apartament a fost ales cu precădere de cei aflați la o primă achiziție sau în scop investițional. Compartimentarea apartamentului oferă libertate în proiectarea și alegerea mobilierului pentru spațiul de gătit, cel de luat masa, zona de relaxare sau cea dedicată petrecerii timpului cu familia sau prietenii. Imaginează-ți că în timp ce pregătești ceva rapid în bucătărie, partenerul tău se ocupă de alegerea filmului preferat sau așază masa pentru prieteni, discutând împreună toate detaliile specifice momentului. Dublul acces pe terasă completează farmecul apartamentului, iar zona de noapte este separată de cea de zi. Luna aceasta apartamentul poate fi achiziționat la prețul de 119.603 euro + tva.

 

 

Dacă ai nevoie de o cameră în plus poți alege apartamentul tip 17A din faza a doua a proiectului rezidențial, cu dublă vedere. Are trei camere, două băi amplasate adiacent dormitoarelor și o suprafață utilă de 62 de metri pătrați. Zona de zi – alcătuită din living, bucătăria deschisă și un hol – este de aproximativ 30 mp și are deschidere către o terasă spațioasă de 7,8 mp.

Compartimentat eficient, apartamentul tip 17A beneficiază de încălzire prin pardoseală, suprafețe vitrate mari și sistem smart – home integrat, toate acestea fiind un standard în cazul proiectului rezidențial din zona Expoziției. Preț special în luna noiembrie: 149,500 euro+tva.

 

Despre proiect poți afla mai multe informații aici, pe blog sau pe rețele sociale.

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
  • Sâmbată: 10:00 - 14:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.