Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Sărbătorește dragostea în PARCULUI20! Descoperă ofertele speciale în luna februarie și îndrăgostește-te de ACASĂ!

 

Într-o perioadă destul de provocatoare pentru piața de real estate, PARCULUI20 se remarcă prin calitatea sa excepțională și devotamentul față de comunitate. Ansamblul rezidențial a fost recunoscut recent de către publicația CIJ România, care l-a desemnat „Best Standard Residential Development of the Year”. Premiul nu face decât să confirme angajamentul Cordia de a dezvolta proiecte rezidențiale ce pun oamenii și comunitățile în centrul atenției. PARCULUI20 nu este doar un ansamblu rezidențial; este un mod de viață în care fiecare detaliu a fost conceput cu grija de a asigura locuitorilor săi un confort deosebit și bucuria de a se simți cu adevărat acasă.

Alătură-te comunității noastre și locuiește la un alt nivel într-un mediu care promovează binele, calitatea și armonia. În luna februarie, am pregătit oferte speciale pentru a-ți transforma visul de a avea o casă în realitate. Fie că ești în căutarea unei investiții sau dorești să îți găsești locuința ideală, PARCULUI20 are o ofertă specială pentru tine.

 

Apartamente gata de locuit

Design-ul apartamentelor noastre reflectă eleganța și stilul de viață contemporan. Fiecare locuință este complet mobilată și utilată, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura fără întârziere de toate facilitățile pe care le punem la dispoziție.

 

Apartament 611  – 3 camere  – Complet mobilat și utilat
Preț special: 173,000 euro + TVA
Apartament 612  – 2 camere  – Complet mobilat și utilat
Preț accesibil: 134,950 euro + TVAApartament 612, tip 3A

Duplexuri Refined Living

Pentru cei care caută o experiență de locuit deosebită, duplexurile din PARCULUI20 reprezintă opțiunea ideală. Fiecare duplex dispune de o planificare atentă a spațiului pe două nivele, camere generoase și ferestre mari pentru a permite luminii naturale să pătrundă în fiecare încăpere. Finisajele de înaltă calitate și accesoriile moderne reflectă atenția noastră la detalii.

 

Duplex 1111 D9  – 5 camere  – Suprafață utilă de 122 mp + terasă de 16 mp
Preț special: 279,000 euro + TVA

 

Duplex D7b  – 4 camere + birou
Preț promoțional: 239,000 euro + TVA*apartamentele de tip duplex sunt nemobilate și neutilate.

 

Ești invitat să descoperi frumusețea și confortul PARCULUI20 într-o vizită personală. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o prezentare, nu ezita să ne contactezi.

Îndrăgostește-te de ACASĂ în PARCULUI20!

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.