Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
PROMOȚIA LUNII NOIEMBRIE: APARTAMENT TIP 11B, CU 3 CAMERE, LA 125.900 EURO+TVA

Apartamentul de tip 11B , cu 3 camere, eficient compartimentat și cu o terasă spațioasă de 14 mp , la un preț special de 125.900 euro + TVA!

Luminos, bine compartimentat, pozitionat pe partea de Est si cu o vedere libera spre centrul orasului, apartamentul propus pentru luna aceasta este de 3 camere , tipul 11B .

Apartamentul de 3 camere din cadrul proiectului nostru are o construita de aproximativ 77 mp  si o terasa generoasa de 14 mp, care iti da posibilitatea sa iti amenajezi spatiul in diferite variante, in functie de necesitati. Poti alege sa lucrezi de acasa si sa iti incepi dimineata aici, cu o cafea buna si raze de soare care iti vor da energie pentru intreaga zi.

Cu un dormitor de 13,1 mp,  iti lasam imaginatia sa gaseasca cea mai potrivita amenajare pentru el, si o camera de 10,9mp, apartamentul nostru se potriveste si celor care indragesc gatitul si le ofera o bucatarie spatioasa de 7,35 mp. Accesul în fiecare cameră se face cu ajutorul unui hol de 7.75 mp , care ne duce si catre livingul de 21,25 mp, de unde putem avea acces in terasa.

Un mare avantaj al apartamentului este accesul dublu spre terasa de 14 mp, din bucatarie sau living .

Dacă vrei să afli mai multe și să experimentezi cum este să locuiești într-un apartament cu trei camere tip 11B din Parcului20, te invităm sa vizitezi apartamentele de tip showroom special amenajate.

apartament cu 3 camere

Pentru mai multe detalii, vă așteptăm să ne vizitați la biroul de vânzări din Bd. Expoziției nr.2.

 

Parcului20, proiect dezvoltat de Cordia România.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.