Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Proiectul Horyzont Praga, care include cea mai înaltă clădire rezidențială din portofoliul Cordia, a fost finalizat

Proiectul Horyzont Praga, care include cea mai înaltă clădire rezidențială din portofoliul Cordia, a fost finalizat.

Horyzont Praga, cu înălțimea de 54,5 metri, este cea mai înaltă clădire rezidențială din portofoliul celui mai mare dezvoltator imobiliar rezidențial din Ungaria. Ansamblul, cel mai recent proiect rezidențial al Cordia din Varșovia, este finalizat, iar compania a început predarea apartamentelor. Cordia intenționează să dezvolte 3.500 de locuințe în Polonia, în plus față de cele aproape 900 de unități rezidențiale în curs de construcție.

Horyzont Praga, un proiect rezidențual cu 17 etaje și 164 de apartamente, este denumit după districtul Praga Poludnie al capitalei poloneze, una dintre cele mai renumite și mai apreciate zone rezidențiale din Varșovia. La 54,5 metri înălțime, este cea mai înaltă clădire rezidențială din portofoliul internațional al dezvoltatorului.

„Astăzi, oferta Cordia include multe proiecte dedicate clienților mai exigenți, precum Leśna Sonata din Sopot, Villa Jaśkowa Dolina din Gdańsk sau Safrano din Cracovia. Cu toate acestea, Horyzont Praga a fost prima noastră încercare cu siguranță reușită de a intra pe acest segment de piață. Estetica acestei clădiri, calitatea finisajelor sale, eleganța soluțiilor folosite, fac din Horyzont Praga un proiect extrem de important pentru noi și, de asemenea, un loc foarte atractiv pentru a locui”, a declarat Michał Melaniuk, Managing Director Housing Investments în cadrul Cordia Polonia.

Proiectul, format din două clădiri rezidențiale – una cu 5 și a doua cu 17 etaje –  bloc cu 17 etaje, oferă un patio verde, un hol înalt cu două etaje, servicii la parter, un garaj subteran cu două etaje, cu stații de încărcare pentru mașinile electrice șiparcare pentru biciclete. Amplasamentul oferă acces rapid la alte cartiere cu autobuzul sau cu mașina, iar în viitor va fi construită în zonă o stație a magistralei 3 de metrou.

„Polonia joacă un rol din ce în ce mai important în business-ul nostru, alături de piața puternică din Ungaria. În acest moment, sunt aproape 900 de apartamente în construcție și alte 3.500 sunt în curs de dezvoltare și intenționăm să livrăm 500 de apartamente pe piața poloneză anul acesta. De asemenea, intenționăm să vindem aici 745 de apartamente în 2021 sub brandul Cordia și Polnord, cifră care ar putea reprezenta aproape jumătate din vânzările grupului pe toate piețele sale. Plănuim să vindem între 750 și 900 de apartamente pe an în Polonia, dar având în vedere planurile noastre pentru achiziții de terenuri, credem că putem realiza vânzări de peste 1.000 de locuințe pe an în viitor”, a declarat Tibor Földi, președintele Consiliului de Administrație al Cordia International.

Cordia este activă în Cracovia, Varșovia și Tri-City (Sopot, Gdansk și Gdynia) și intenționează să se extindă și în alte orașe poloneze. Cordia a lansat trei noi proiecte în Polonia în acest an și, incluzând portofoliul Polnord,  scoate la vânzare peste 650 de apartamente în 2021.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.