Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
PRODUS NOU ÎN PARCULUI20: APARTAMENTE MOBILATE ÎN CARE TE POȚI MUTA IMEDIAT

Tot mai mulți cumpărători de apartamente în proiectul Parcului20, dezvoltat de Cordia România în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, își doresc să achiziționeze locuințe amenajate și mobilate, în care să se poată muta imediat.

„De-a lungul timpului, am amenajat apartamente-showroom atât în prima fază a Parcului20, cât și în a doua și am fost întrebați de foarte mulți clienți potențiali care au venit la vizionări dacă nu sunt de vânzare. Le-a plăcut ideea de a se muta imediat într-un apartament în care nu mai trebuie să investească nimic în afară de prețul de vânzare, plus că nici nu mai era nevoie de lucrări de montaj sau de gândirea unor spații de depozitare, care se regăsesc din plin în proiectele concepute de noi împreună cu arhitecții de interior și cu furnizorii cu care colaborăm”, explică Ana-Maria Cioclei, director de marketing în cadrul Cordia România.

Dezvoltatorul a adus astfel în proiect un nou produs: apartamente mobilate și amenajate, gata de a fi locuite imediat.

„Am finalizat recent amenajarea a două noi apartamente-showroom în Parcului20, un duplex cu trei camere și o locuință cu două camere, care sunt disponibile spre vânzare și în care cumpărătorii se pot muta chiar acum! Parteneri pentru aceste două amenajări au fost cei de la Except , însă oferim clienților noștri mai multe variante de mobilare și de furnizori, în funcție de preferințe”, adaugă Ana-Maria Cioclei.

Duplex tip D1a cu trei camere. Pentru o viață așa cum îți dorești!

Living de 24 de metri pătrați. Două dormitoare, unul de 16 mp, celălalt de 12 mp, acesta din urmă putând fi amenajat ca birou pentru „work from home”. Două terase și două băi. Acestea sunt caracteristicile duplexului tip D1A din prima fază a proiectului Parcului20.

Menționarea acestor suprafețe generoase vă face cu siguranță să vă gândiți că viața acasă în acest apartament este una confortabilă – și aveți perfectă dreptate! –, însă nu pot descrie cu adevărat sentimentul pe care îl veți avea odată ce veți trece pragul acestei locuințe complet mobilate și amenajate, în care vă puteți muta imediat.

Unul dintre punctele sale forte este dormitorul principal cu dressing, situat la etajul al doilea. Primul etaj al locuinței este rezervat livingului și bucătăriei. Deși deschisă, zona de gătit este separată de living. Cu două terase a câte 4,2 metri pătrați fiecare și cu zona de zi clar delimitată de cea de noapte, duplexul tip D1a beneficiază de încălzire prin pardoseală, sistem smart home integrat și suprafețe vitrate mari.

Apartament tip 10 cu două camere. Pentru noi începuturi!

Acest apartament din faza a doua a Parcului20, complet mobilat și amenajat în suprafață construită de aproape 66 de metri pătrați este ideal pentru un cuplu tânăr la început de drum. De asemenea, el poate fi achiziționat în scop investițional pentru închiriere, o varianta din ce în ce mai căutată de cumpărători pentru a-și proteja banii contra inflației și de a obține un randament de 5%-6% pe an.

Apa

Amenajarea locuinței este orientată către spațiile de depozitare și eficientizarea fiecărui spațiu disponibil. Cu bucătărie închisă, apartamentul are un dormitor de 13 metri pătrați și un living de aproape 17 metri pătrați. Locuința este compartimentată inteligent, holul de 8,8 metri pătrați cu numeroase spații de depozitare separând eficient zona de zi de cea de noapte. Apartamentul este eficient energetic și beneficiază de încălzire prin pardoseală, sistem smart home integrat, suprafețe vitrate mari și o terasă de aproape 7 metri pătrați.

 

5 motive pentru a alege un apartament în Parcului20

  1. Proiectul este finalizat și te poți muta imediat. Mai sunt disponibile și apartamente cu 5% TVA!
  2. Gated community, locuri de parcare subterane și supraterane
  3. Arhitectură modernă, materiale și finisaje de calitate
  4. Câte două lobby-uri și 4 lifturi pentru fiecare clădire de apartamente
  5. Stații de încărcare mașini electrice, loc de joacă lângă complex

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.