Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
PRINDE OFERTA VERII: 3 APARTAMENTE CU 3 CAMERE, ÎN CARE TE POȚI MUTA IMEDIAT!

Odată cu predarea cheilor apartamentelor din prima fază a PARCULUI20, proiectul a început să prindă viață. Arhitecți de interior, designeri, experți, meseriași, consultanți ne-au trecut pragul zile la rând. Au urmat dubițele de transport mobilier, apoi părinții, bunicii, prietenii și chiar mici animale. Un zumzet specific noului început într-o nouă casă. Voia bună ne-a fost și nouă transmisă, precum și clienților pe care îi însoțeam la vizionări. Între timp, curtea provizorie a prins contur, s-au montat plantele și gazonul, iar echipa de facility management s-a asigurat de buna acomodare a tuturor.

În prima fază PARCULUI20 mai sunt doar câteva apartamente disponibile, în care viitorii proprietari se pot muta imediat ce va fi ales și montat pachetul de finisaje dorit. Apartamentele de trei camere sunt luminoase, bine compartimentate și dispun de spații de depozitare multifuncționale. Am ales să listăm trei dintre ele într-o campanie promoțională de vară!

Apartamentul tip 11B este poziționat pe partea de est și are o vedere liberă spre centrul orașului. Cu o suprafață construită de aproximativ 77 mp, la care se adaugă terasa generoasă de 14 mp, apartamentul are o bucătărie închisă și un hol lung din care poți accesa fiecare cameră. Dacă lucrezi de acasă, aici poți să îți începi fiecare dimineață cu o cafea bună, stând confortabil cu laptopul în brațe pe terasă sau în camera transformată într-un birou cosy, cu spațiu pentru relaxare și exercițiile fizice. Cele două apartamente tip 11B sunt situate la etajele 1 și 4 și au prețul promoțional de 123,990 € + tva.

 Amplasat la etajul 9, apartamentul tip 16 are vederea către curtea privată de 3.000 mp,care include zone de relaxare, o zonă dedicată sesiunilor de yoga, zona de exerciţii calistenice și multă vegetaţie. Suprafața construită a apartamentului este de 79,6 mp, la care se adaugă un balcon de 4,2 mp. Apartamentul tip 16 se evidențiază prin faptul că fiecare metru pătrat este utilizabil. O baie deservește camera care poate fi atât dormitorul copilului, cât și biroul pentru WFH. Cealată baie deservește dormitorul matrimonial și zona open space de living și bucătărie. Datorită compartimentării și spțiilor vitrate mari, apartamentul este foarte luminos. Vino să îl vezi și îl poți achiziționa la prețul promoțional de 120,500 € + tva!

 

 

Apartamentele cu trei camere din Parcului20 sunt confortabile, integrează numeroase soluţii de ultimă generaţie, precum sistemul smart home și încălzirea în pardoseală, care reduc substanțial costurile de întreținere și oferă un climat sănătos. Dacă vrei să afli mai multe și să experimentezi cum este să locuiești într-un apartament cu trei camere tip 11B  sau tip 16 din PARCULUI20, te invităm sa vizitezi apartamentele de tip showroom special amenajate.

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.