Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Preț special cu TVA 5% pentru un apartament cu 3 camere și terasă de 42 mp în Parcului20

Terasă de 42 de metri pătrați. Trei camere. Două băi. Suprafață construită de aproape 75 de metri pătrați, la care se adaugă terasa. Preț special în luna aprilie: 141.000 de euro (sub plafonul de 700.000 de lei, la un curs de 4,94 lei pentru un euro) plus TVA 5%.

Acestea sunt caracteristicile apartamentului tip 17A din faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20, dezvoltat de Cordia România în zona Expoziției din București.

Terasa generoasă este „perla coroanei” în cazul acestui apartament cu două dormitoare, fiecare cu o suprafață utilă de peste 12 metri pătrați, două băi și un living cu bucătărie deschisă în suprafață utilă de aproape 24 de metri pătrați. Compartimentat eficient, apartamentul tip 17A din faza a doua a Parcului20 beneficiază de încălzire prin pardoseală, suprafețe vitrate mari și system smart-home integrat, toate acestea fiind un standard în cazul proiectului rezidențial din zona Expoziției.

Dacă veți avea nevoie de și mai mult spațiu de relaxare, puteți oricând ieși în grădina interioară privată destinată exclusiv rezidenților, în suprafață de 3.000 de metri pătrați, în care veți putea face și un pic de mișcare, pentru că veți avea la dispoziție echipamente pentru exerciții calistenice.Dacă vă place să petreceți mult timp în aer liber, aveți la dispoziție Parcul Herăstrău, care este situat la 6 minute de mers cu bicicleta și la 19 minute de mers pe jos.

Deja foarte bine conectat la infrastructura rutieră și de transport public, Parcului20 va beneficia, în viitorul apropiat, de acces rapid la stațiile de metrou Pajura și Expoziției, parte a a Magistralei 6 de metrou, linia care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni și pentru care Metrorex a semnat, în luna martie, contractul cu privire la proiectarea și execuția lucrărilor.

Sună bine? Sigur că da! Sună-ne la 0759 890 890  și programează o vizită la biroul de vânzări din Bd. Expoziției nr. 2. Te așteptăm!

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.