Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
PARCULUI20, UN ROCKSTAR AL PIEȚEI REZIDENȚIALE DIN BUCUREȘTI

PARCULUI20 este un ansamblu imobiliar dezvoltat de Cordia România în zona Expoziției. Proiectul a atras atenția publicului încă de la lansare prin mix-ul oferit: apartamente eficiente energetic, calitate superioară a construcției, preț competitiv și o bună localizare. Investitorii au fost printre primii care au rezervat mai multe unități încă din faza de proiect. Posibilitatea de a alege una dintre cele peste 30 de configurații de apartament a fost aspectul care i-a determinat pe clienți să treacă pragul biroului de vânzări, iar echipa de vânzări și tehnologia încorporată în metodele de prezentare i-a convertit. Un proiect care a ajuns la maturitate în pandemie, care a trecut prin criza generată de război, schimbări macroeconomice importante și care a ajuns astăzi să fie aproape 100% vândut. Mai sunt doar câteva unități disponibile spre vânzare, în care viitorii proprietari se pot muta imediat.

 

 

Proiectele rezidențiale Cordia sunt construite pentru a-și păstra valoarea în timp. PARCULUI20 a fost construit într-o zonă cu potențial ridicat de dezvoltare, cu acces rapid la principalele puncte de interes, clădiri de birouri, centre educaționale și de petrecere a timpului liber. Dezvoltatorul a acordat o atenție deosebită spațiilor de locuit, compartimentării, dimensiunii balcoanelor și a teraselor, zonelor de depozitare, spațiilor verzi și facilităților. În definitiv, o dezvoltare responsabilă, cu o calitate foarte bună în execuție și cu apartamente disponibile la un preț echilibrat creează valoare adăugată de care membrii comunității se bucură în timp.

 

Schimbând unghiul prezentării, ne uităm cu atenție la tiparele de clienți pentru care PARCULUI20 a fost dezvoltat. Pe de-o parte sunt investitorii mari, pe de altă parte sunt cei care au vrut să-și securizeze economiile într-o perioadă mai tulburată precum războiul și au achiziționat una sau două unități. Însă marea majoritate a clienților a venit din dorința de schimbare a stilului de viață. Generată fie de pandemie, moment în care oamenii au început să caute apartamente cu o cameră în plus și cu balcoane generoase, fie de creșterea cheltuielilor cu întreținerea casei, când și-au dorit să facă upgrade pentru spațiul de locuit din punctul de vedere al eficienței energetice, achiziția unui nou apartament a fost văzută drept cea mai importantă investiție. Factorul emoțional a fost și el important în alegerea unei case în PARCULUI20, în care clienții să se simtă în siguranță, conectați și contemporani.

 

 

PARCULUI20 este un rockstar datorită lanțului uman de la dezvoltator și până la clientul final.

Aceasta este povestea pe scurt a succesului acestui proiect, devenit un reper al zonei Expoziției.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.