Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Parcului20, soluții moderne pentru apartamente eficiente energetic

 

Cerințele cumpărătorilor de apartamente sunt în continuă schimbare, iar pandemia de Covid-19 și războiul din Ucraina au produs schimbări importante, cu efecte semnificative privind majorarea facturilor cu încălzirea și răcirea locuințelor. În aceste condiții, în ultimele 12 luni a crescut gradul de conștientizare referitor la eficiența energetică, aceasta devenind un subiect cheie care cântărește mult în luarea deciziei de achiziție. Am discutat cu Ion Chițurlea , Site Manager la Cordia România despre eficiența energetică a apartamentelor din ansamblul rezidențial PARCULUI20 și soluțiile alese pentru a reduce consumul de energie pe termen lung.

Care sunt cele mai importante avantaje ale sistemului centralizat de încălzire implementat in proiect?

Încălzirea centralizată oferă toate beneficiile încălzirii individuale, dar este mai eficientă din punct de vedere economic și energetic. În PARCULUI20 soluția implementată a fost adaptată pentru a asigura rezidenților un consum optim de energie pe toată durata locuirii. Ansamblul de centrale care functioneaza in functie de cerinta de energie protejează mediul înconjurător prin scăderea semnificativă a poluării și are o contribuție importantă în rezolvarea problemelor globale legate de stocul de combustibil și fluctuațiile mari de preț ale acestuia. Modul silențios de funcționare și eficiența spațiului din interiorul apartamentului, precum și lipsa noxelor din apropierea apartamentului sunt alte avantaje importante oferite de acest sistem de încălzire, comparativ cu centrala clasică de apartament. De asemenea, verificările periodice, realizate la fiecare doi ani, nu mai intră în sarcina clientului final, ci sunt realizate de firma de administrare a clădirii pentru întregul sistem.

 

Cum contribuie încălzirea prin pardoseală la reducerea facturilor la căldură în sezonul rece?

Sistemul de încălzire prin pardoseală REHAU utilizat în cadrul proiectului rezidențial PARCULUI20 este una dintre cele mai moderne și eficiente metode de distribuție a căldurii. Temperatura agentului furnizat în instalație este de 30-45 grade, spre deosebire de sistemele clasice care necesită temperaturi ridicate cuprinse între 60-80 grade. Prin urmare, datorită acestui sistem de încălzire prin pardoseală se obțin economii de 25-30%, ceea ce se traduce în facturi mai mici pentru proprietari.

 

Ce alte soluții pentru eficiența energetică avem implementate în cadrul PARCULUI20?

Pentru acest ansamblu rezidențial au fost utilizate echipamente de ultima generație, furnizate de către producători de top, ce au rolul de a asigura un consum de energie eficient și o durată mare de funcționare. De exemplu, sistemul de iluminat este de tip LED și funcționează pe senzori de mișcare, iar sistemul smart-home oferit de Cordia îi ajută pe rezidenți să sporească confortul și eficiența energetică a locuințelor achiziționate. Reglarea încălzirii, monitorizarea echipamentelor electrice cu ajutorul unei prize inteligente sunt exemple de acțiuni care pot fi realizate foarte ușor, folosind un smartphone sau o tabletă.

 

Ce materiale de construcție cu rol termoizolator au fost alese pentru acest proiect?

Fațada izolată cu vată minerală bazaltică, tâmplăria SALAMANDER cu 6 camere și cu sticlă Saint Gobain tripan sunt doar câteva dintre elementele standard care determină o eficiență energetică și termoizolare bine calculată, pentru a asigura control, securitate și economii ale consumului de energie. Datorită caracteristicilor sale tehnice excelente, vata minerală bazaltică este materialul termoizolator cu cel mai mic coeficient de transfer termic. Densitatea acestui material contribuie la reducerea pierderilor de căldură spre exterior în timpul iernii și în același timp la păstrarea temperaturilor mai scăzute în interior, în timpul verii.

 

Vă așteptăm la biroul de vânzări pentru a discuta pe larg despre alte facilități oferite de PARCULUI20 și pentru a găsi varianta de locuire potrivită nevoilor dumneavoastră.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.