CERE OFERTĂ
Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
OFERTA LUNII SEPTEMBRIE: Apartament cu trei camere cu terasă, la un preț special de 138.900 euro + 19% TVA

Spațiu generos și compartimentare eficientă! Apartament cu trei camere cu terasă și vedere la grădină, la un preț special de 138.900 Euro+ 19% TVA, cu loc de parcare exterior inclus în preț

Te trezești de dimineață, te ridici din pat și mergi la fereastră. Te uiți afară și priveliștea te umple de bună dispoziție. Cu vedere la grădina interioară în suprafață de 3.000 de metri pătrați, apartamentul cu trei camere tip 12A din Parcului20, în suprafață construită totală de 96,7 metri pătrați, îți oferă tot ce ai nevoie pentru a lucra de acasă și a-ți oferi ție și celor dragi tot confortul unei locuiri de calitate.

Cu două dormitoare fiecare în suprafață de câte 12,3 metri pătrați, o bucătărie de 13,2 metri pătrați, un living de 23,25 metri pătrați și o terasă de 4,25 de metri pătrați, apartamentul este compartimentat eficient, accesul în fiecare cameră făcându-se dintr-un hol de 10,65 de metri pătrați.

În timpul zilei, poți lucra în liniște, în living putând fi amenajat cu ușurință un spațiu de lucru diurn. Când te decizi să iei o pauză, poți ieși cu cel mic în grădina cu acces privat sau poți chiar face o plimbare în parcul Herăstrău, e aproape. Delimitarea clară a zonei de zi și a celei de noapte vă permite, seara, după o zi plină, să vă oferiți câteva momente de relaxare.

În luna septembrie, apartamentul cu trei camere tip 12 A din Parcului20 are un preț special de 138.900 Euro+tva , cu loc de parcare exterior inclus în preț.

Dacă vrei să afli mai multe și să experimentezi cum este să locuiești într-un apartament cu trei camere tip 12 A din Parcului20, te invităm să vizitezi apartamentul showroom situat chiar în Parcului20, cu amenajări interioare semnate Rovere.

Pentru mai multe detalii, vă așteptăm să ne vizitați la biroul de vânzări din Bd. Expoziției nr.2!

 

Oferta lunii august

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Ne-am reîntors la birou! Suntem disponibili și răspundem tuturor solicitărilor dumneavoastră. Vizionările se pot realiza cu programare telefonică și cu respectarea regulilor de igienă, prevenție și protecție, recomandate de autorități.

Adresa birou de vânzări

  • 075 777 55 11
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

Pentru detalii suplimentare legate de posibilitatea achiziționării unui apartament în cadrul proiectului, avantajele locuirii, stadiul contrucției sau oferta lunii vă rugăm să ne scrieți completând formularul din partea dreaptă.


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.