Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Oferta lunii MAI include două apartamente în faza a doua a proiectului

Clienții care ne trec pragul vin cu brief foarte bine conturat: apartament nou, bine construit, funcțional, practic și confortabil. Fie că sunt în căutarea unei locuințe cu două sau cu trei camere, au de unde alege, pentru că oferta noastră include până la 30 de configurații de apartamente. Luna aceasta ne-am gândit să includem în campania promoțională un apartament cu două camere și un altul cu trei camere.

APARTAMENTUL CU DOUĂ CAMERE, TIP 3A1

Este de obicei alegerea celor care achiziționează o locuință nouă spre a o închiria tinerilor aflați la studii în sectorul 1 al capitalei sau a cuplurilor aflate la început de drum. Acest tip de apartament are bucătăria open-space, prin urmare încă de la intrarea în casă te vei bucura de un spațiu generos și luminos. Această configurație oferă mai multă libertate în proiectarea și alegerea mobilierului pentru spațiul de gătit, cel de luat masa, zona de relaxare sau cea dedicată petrecerii timpului cu familia sau prietenii. Imaginează-ți că în timp ce pregătești ceva rapid în bucătărie, partenerul tău se ocupă de alegerea filmului preferat sau așează masa pentru prieteni, discutând împreună toate detaliile specifice momentului. Dublul acces pe terasă completează farmecul apartamentului iar zona de noapte este separată de cea de zi. Apartamentul este poziționat pe nord și are o suprafață utilă de aproape 49 mp, la care se adaugă terasa de 7,4 mp. Prețul special al acestui apartament este de 86.900Euro + tva, în limita a patru unități achiziționate. Locuințele sunt disponibile la etajele 4 și 5 din faza a doua a proiectului. Solicită aici mai multe detalii: https://www.parcului20.ro/contact/

APARTAMENTUL CU TREI CAMERE, TIP 11B1

Atunci când într-o familie apar copiii, se face tranziția de la un apartament mai mic la unul cu o suprafață mai mare. Copiii mici au nevoie de permanentă atenție, prin urmare amenajarea în plan deschis a celor peste 26 metri pătrați utili le permite părinților sau bunicilor să îi supravegheze chiar și atunci când gătesc sau fac alte treburi prin bucătărie sau living-room. Acest tip de apartament este potrivit și celor care au nevoie de o cameră în plus pentru work from home, pentru bibliotecă, dressing sau de ce nu, exerciții de relaxare. Zona de zi este separată de cea de noapte, la fel și cele două băi care sunt amplasate la capetele holului de aproximativ 8 metri lungime. Accesul pe terasa de 14 mp se poate face din toate camerele apartamentului. Apartamentul este poziționat pe nord și are o suprafață utilă de 64,75 mp și o suprafață construită de aproximativ 91 mp. Prețul special al acestui apartament este de 119.900Euro+ tva, în limita a două unități achiziționate. Locuințele sunt disponibile la etajul 5 din faza a doua a proiectului. Solicită aici mai multe detalii!  

 

Te așteptăm în vizită!

Parcului20

A project by Cordia România

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.