Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Descoperă apartamentul cu trei camere și terasă de 14 mp aflat la ofertă luna aceasta!

“Soțul meu lucrează de acasă și a fost încântat să aibă propriul spațiu cu acces direct la terasă. Bine, se poate ieși pe terasă și din bucătărie și din livingroom, deci este perfect.”

“L-am ales pentru compartimentare, bucătăria închisă și terasa generoasă pe care îmi pot monta masa, scaunele, plantele și leagănul.”

“Școala online se desfășoară în condiții perfecte de când are o cameră doar pentru ea.”

Clienții care au ales acest model de apartament și-au dorit să faca upgrade. De la o locuință veche la o locuință nouă, de la un apartament de două camere cu bucătărie open-space la unul cu trei camere și cu bucătărie închisă. Motivele pot fi variate, iar acest apartament poate să bifeze o serie largă de cerințe.

Apartamentul tip 11B este luminos, bine compartimentat, poziționat pe partea de Est și cu o vedere liberă spre centrul orașului. Suprafața construită este de aproximativ 77 mp, la care se adaugă terasa de 14 mp. Holul lung de 7,75 mp, livingroom-ul de peste 21 mp, accesul facil pe terasă sunt aspecte care contează atunci când petreci mai mult timp ACASĂ.

Apartamentul tip 11B este la ofertă luna aceasta, cu un un preț special de 124.500 euro + TVA!

Dacă vrei să afli mai multe detalii și să experimentezi cum este să locuiești într-un apartament cu trei camere tip 11B din Parcului20, te invităm sa vizitezi apartamentele de tip showroom special amenajate.

Vă așteptăm să ne vizitați la biroul de vânzări din Bd. Expoziției nr.2.

oferta lunii aprilie

Un proiect by Cordia.ro

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.