CERE OFERTĂ
Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
O dimineață în Parcului20

Tocmai ți-ai băut cafeaua și mai ai la dispoziție în jur de două ore până când te vei apuca de treabă. De când lucrezi de acasă, ai mai mult timp la dispoziție, pentru că nu-l mai pierzi în trafic în drum spre birou.

Ai tăi încă nu s-au trezit, îi mai lași să doarmă un pic. Cristi a lucrat aseară până târziu la noul său proiect, iar Carol, băiețelul vostru în vârstă de șapte ani, s-a jucat la consolă un pic mai mult decât de obicei. Nu prea ești de acord cu asta, dar e încă în vacanță, poți face o excepție.

Oare cum să-ți petreci timpul? Să-ți iei tableta și să mergi în grădina yoga pentru a face o clasă online de pilates? Sau să iei bicicleta și să pedalezi până în Herăstrău, să faci o tură de parc? Ai putea să mai lenevești un pic, îți place să stai în bucătăria spațioasă, de peste 13 metri pătrați, a apartamentului vostru cu trei camere. Înainte să te muți în Parcului20, nu credeai că o să-ți placă așa de mult să stai în bucătărie. Nu, e timpul pentru mișcare, te hotărăști să mergi cu bicicleta în Herăstrău, o să te plimbi și poate o să stai un pic pe malul lacului. Și mai pe seară puteți ieși toți trei în grădina privată, cei 3.000 de metri pătrați ai săi oferă suficient spațiu de relaxare pentru toată lumea.

Ieși din bucătărie pe hol, ușile de la dormitoare sunt închise, așa că nu-i vei deranja pe Cristi și Carol în drum spre ieșirea din apartament. Îți iei casca de protecție, cheile și telefonul și ieși pe ușă. Iei liftul, treci prin lobby, ieși din bloc și te îndrepți spre locurile de parcare pentru biciclete, trecând pe lângă stațiile de încărcare pentru mașini electrice. Mașina voastră este la încărcat, Cristi va pleca peste câteva ore să-și susțină prezentarea la care a lucrat aseară. Îți iei bicicleta din rastel și pleci spre parc. Când treci pe la bariera de ieșire din ansamblu, domnul Gheorghe, paznicul, iese din cabina sa și te salută ceremonios. Îi zâmbești, e foarte simpatic și amabil.

Te urci pe bicicletă, pedalezi pentru câteva minute și ajungi în Herăstrău. Îți începi tura de parc, în timp ce îți așezi gândurile pentru ziua care urmează. Poate că vei face și clasa aceea de pilates online până la urmă, mai pe după-amiază, după ce îți vei fi terminat treaba. Și după cină, ați putea să vă jucați ceva toți trei, poate Scrabble, să-i mai distragi un pic lui Carol atenția de la consolă.

Dacă vreți să aflați mai multe despre cum va fi să locuiți în Parcului20, vă invităm să ne vizitați la biroul de vânzări din Bd. Expoziției nr.2 și în apartamentele showroom amenajate în primul bloc din proiectul Parcului20 by Cordia România.

Herăstrău Parcului20

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Ne-am reîntors la birou! Suntem disponibili și răspundem tuturor solicitărilor dumneavoastră. Vizionările se pot realiza cu programare telefonică și cu respectarea regulilor de igienă, prevenție și protecție, recomandate de autorități.

Adresa birou de vânzări

  • 075 777 55 11
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

Pentru detalii suplimentare legate de posibilitatea achiziționării unui apartament în cadrul proiectului, avantajele locuirii, stadiul contrucției sau oferta lunii vă rugăm să ne scrieți completând formularul din partea dreaptă.


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.