Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Mauricio Mesa Gomez în „The 50 Most Influential People on the Romanian Real Estate Market”: „Oamenii și-au redescoperit casele în 2020”

Mauricio Mesa Gomez, Country Manager Cordia România și Spania, a fost inclus în „The 50 Most Influential People on the Romanian Real Estate Market”, un proiect editorial special realizat de Property Forum.

Mauricio Mesa Gomez a arătat, în interviul acordat publicației editate de Property Forum, că starea de urgență din perioada martie-mai 2020 a fost un punct de cotitură pentru piața rezidențială din București.

„Oamenii și-au redescoperit casele, care înseamnă acum mai mult decât locul în care se odihnesc după o zi petrecută la birou. Preferința pentru spații rezidențiale mari exista și înainte de pandemie, însă contextul generat în 2020 a accentuat această tendință. Pandemia a generat schimbări în sectorul rezidențial, iar unele sunt permanente. Nevoia de siguranță și confort crește în permanență și se manifestă nu doar în privința interiorului apartamentelor, ci și la nivelul facilităților din proiect și al mediului urban în care acesta este localizat, ceea ce influențează modul în care proiectele arată la exterior, dar și poziționarea lor”, a explicat Mauricio Mesa Gomez, Country Manager Cordia România și Spania.

Astfel, oamenii nu mai caută doar o cameră în plus, așa cum era înainte de pandemie, ci și spații pentru relaxare, cum ar fi terasele, balcoanele și grădinile. Apropierea de parcuri și facilități sportive este importantă pentru cumpărători, la fel ca tehnologia modernă, implementată în proiect, dar și în biroul de vânzări prin aplicații 3D care permit vizualizarea rapidă a poziționării și orientării unui apartament.

Ansamblul Parcului20, care va include 485 de apartamente dintre care 265 livrate în prima fază și 220 în a doua fază, este adaptat perfect la noua realitate. Având disponibile peste 30 de configurații de apartamente, o grădină privată de 3.000 mp, sisteme smart home integrate, stații de încărcare pentru mașini electrice, parcări pentru mașini și biciclete, o grădină pentru yoga și parcul Herăstrău la câteva minute de mers cu bicicleta, proiectul aflat în zona Expoziției din nordul Capitalei este ideal pentru locuire și eficiență energetică.

Aceste facilități sunt un standard pentru proiectele rezidențiale Cordia din toate piețele în care compania activează și vor fi integrate și în proiectele viitoare.

Citiți AICI întregul interviu (paginile 120-121)

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.