Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Mauricio Mesa Gomez, în „Real Estate Premier League”, o publicație marca BREC

Mauricio Mesa Gomez, Country Manager Cordia România și Spania, este prezent în „Real Estate Premier League”, o publicație offline și online realizată de Bucharest Real Estate Club, dedicată celor mai importanți oameni din piața imobiliară din România.

Mauricio Mesa Gomez coordonează cu succes dezvoltarea Parcului20, proiectul rezidențial pe care Cordia România a început să-l dezvolte în 2019 în zona Expoziției din nordul Bucureștiului. Chiar și în contextul generat de pandemia de COVID-19, lucrările de construcție ale proiectului au continuat fără întrerupere, iar primii rezidenți s-au mutat în noile lor case în martie 2021. Lucrările de construcție a celei de-a doua faze a proiectului, care cuprinde 220 de apartamente destinate segmentului mediu-superior, au început în noiembrie 2020.

În Spania, Mauricio Mesa Gomez coordonează dezvoltarea Jade Tower, un proiect rezidențial format din 116 apartamente de lux și penthouse-uri situate în Fuengirola, în inima Costa del Sol.

Descărcați AICI publicația „Real Estate Premier League”.

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.