Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia Romania: „Schimbările aduse în domeniul rezidențial de către pandemia de COVID-19 sunt permanente”

 

Schimbările aduse în domeniul rezidențial de către pandemia de COVID-19 sunt permanente, chiar și dacă un nedorit val doi de îmbolnăviri nu va apărea până la urmă. Acesta a fost unul dintre mesajele pe care Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România și Spania, le-a transmis în cadrul evenimentului Virtual Property Forum 2020.

În perioada de izolare cauzată de măsurile de prevenție a răspândirii COVID-19, mulți dintre noi au lucrat de acasă, iar nevoia unui spațiu separat de lucru este una dintre schimbările care au apărut în domeniul rezidențial.

„E foarte interesant ce se întâmplă în piață și cred că proiectarea apartamentelor va fi regândită, atât la interior, cât și la exterior. Cred că apartamentul viitorului va avea inclus un spațiu de lucru de acasă, o mică zonă în care te poți duce cu laptopul și telefonul, o zonă izolată de restul casei. Poate nu vei lucra toată săptămâna de acolo, ci doar câteva zile pe săptămână. Nevoia de siguranță, de confort se manifestă acum nu doar în privința interiorului apartamentelor, ci și în facilitățile oferite de proiect și de mediul urban în care este amplasat, iar toate acestea vor influența modul în care vor arăta la exterior, precum și localizarea viitoarelor proiecte rezidențiale”, a explicat Mauricio Mesa Gomez.

Country manager-ul Cordia România și Spania a mai declarat, în cadrul panelului de la Virtual Property Forum 2020, că, odată cu ridicarea stării de urgență și a restricțiilor de circulație impuse în perioada 16 martie – 15 mai, interesul cumpărătorilor de apartamente în proiectul rezidențial Parcului20 a revenit la cote chiar mai mari decât se aștepta.

„În România, avem un proiect pe care îl construim în prezent, cu un total de 485 de apartamente dezvoltate în două faze și am observat că în perioada de carantină cauzată de pandemia de COVID-19, piața s-a oprit complet, adică nu au fost vânzări, oamenilor le era frică de ceea ce se întâmpla. De două săptămâni însă am remarcat o revenire intensă, rapidă a cumpărătorilor și a interesului lor, care este mai puternică decât ne-am așteptat”, a explicat Mauricio Mesa Gomez.

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, dezvoltă, în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, proiectul rezidențial Parcului20, compus din 485 de apartamente destinate segmentului mediu-superior. Lucrările la prima fază a proiectului, care are ca termen de finalizare luna septembrie a anului 2020, au continuat într-un ritm susținut pe tot parcursul perioadei de carantină. Parcului20, situat în apropierea Parcului Herăstrău, cuprinde peste 30 de configurații de apartamente, care beneficiază de sisteme smart-home integrate, încălzire prin pardoseală, grădină privată în suprafață de 3.000 de metri pătrați, 579 de locuri de parcare, stații de încărcare pentru autovehiculele electrice, locuri de parcare pentru biciclete.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansare! Completează câmpurile din dreapta și un coleg te va contacta pentru a-ți trimite toate informațiile de care ai nevoie.

Adresa birou de vânzări

  • 075 777 55 11
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

Vânzările pentru faza a doua a proiectului Parcului20 au fost lansate

Completează formularul pentru a primi oferta de lansare!