Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România: „Ne bucurăm că proiectul Parcului20 s-a dovedit a fi un proiect perfect adaptat la noua realitate.”

Suntem în ultimele zile ale unui an atipic, atât pentru piața rezidențială, cât și pentru societate în general. După un început de an care părea că nu va fi cu nimic diferit, am trecut cu toții, împreună, prin perioada de carantină din martie-mai 2020, cauzată de pandemia de COVID-19. A fost o perioadă de învățare și de readaptare la noua realitate.

Proiectul Parcului20

În ciuda distanțării fizice, am ținut legătura unii cu alții în mediul online astfel că, atunci când carantina a luat sfârșit, ne-am reîntâlnit și am încercat să ne reluăm planurile pe care ni le făcuserăm la început de an. În mare măsură am și reușit și suntem mândri că, pe parcursul lui 2020, am reușit să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus pentru acest an, și anume finalizarea lucrărilor de construcție pentru prima fază a proiectului rezidențial Parcului20, dezvoltat de Cordia România, parte a grupului Futureal, și demararea lucrărilor de construcții la faza a doua a proiectului.

Ne bucurăm că Parcului20 s-a dovedit a fi un proiect perfect adaptat la noua realitate, în care cumpărătorii de apartamente pun accentul tot mai mult pe calitatea locuirii. Nu mai este vorba doar despre metri pătrați, ci despre întreaga experiență, iar raportul calitate-preț a devenit un criteriu primordial pentru cei care doresc să cumpere un apartament.

Acasă nu mai este doar locul în care mergi să petreci câteva ore după muncă și unde doar dormi, ci a devenit locul în care îți petreci cea mai mare parte a timpului. Acasă a devenit, în cazul multora dintre noi, și locul de muncă, precum și școala la care învață copiii.

Proiectul rezidențial Parcului20, cu un total de 485 de apartamente –  265 de în prima fază și 220 în a doua – , este perfect adaptat noii realități. Cu peste 30 de configurații de apartamente disponibile, cu o grădină privată de peste 3.000 de metri pătrați, cu sisteme smart home integrate, cu stații de încărcare pentru mașinile electrice și locuri de parcare atât pentru mașini, cât și pentru biciclete, cu grădină yoga și situat la câteva minute de mers cu bicicleta de Parcul Herăstrău, proiectul rezidențial situat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului va oferi locatarilor toate facilitățile necesare pentru o viață de calitate.

Pe lângă continuarea lucrărilor la proiectul Parcului20, ne-am continuat planurile de dezvoltare pe piața rezidențială din București și în 2021 vom lansa un nou proiect, tot în zona de nord a Capitalei României.

 

Vă mulțumesc că ați fost alături de noi în acest an și vă doresc Sărbători Fericite!

Să ne revedem cu bine în 2021!

 

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.