Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Mădălina Olivotto, Project Director Cordia România, la ZF Birouri & Rezidențial 2021: „Vizăm obținerea certificărilor verzi pentru următoarele noastre proiecte”  

Mădălina Olivotto a participat marți, 22 septembrie 2021, în calitate de speaker, la evenimentul ZF Birouri și Rezidențial 2021, în cadrul căruia a oferit detalii despre planurile de viitor ale Cordia în România.

Mădălina Olivotto, Project Director Cordia România, a vorbit în cadrul evenimentului, în timpul unei intervenții one-to-one cu Bogdan Alecu, senior editor Ziarul Financiar, despre situația în care se află piața rezidențială din București și despre planurile de viitor ale companiei.

„Parcului20 este unul dintre proiectele inițiate de Cordia în România, în urmă cu câțiva ani, dar avem și alte proiecte în pregătire”, a declarat Mădălina Olivotto în timpul intervenției sale de la ZF Birouri & Rezidențial. „Am vândut 85% din cele 265 de apartamente din prima fază a Parcului20 și 65% din cele 220 de unități din faza a doua și, în aceste condiții, am demarat procedurile de obținere ale documentației de urbanism pentru unele dintre terenurile din portofoliul nostru.”

În România, Cordia dezvoltă proiecte rezidențiale în conformitate cu valorile companiei, axate pe bunăstare, eficiență energetică și dezvoltare comunitară. În calitate de membru al Grupului Futureal, Cordia este dedicată  regenerării urbane și îmbunătățirii țesutului urban.

„Proiectul cel mai avansat din perspectiva documentației urbanistice este cel pe care Cordia vrea să-l dezvolte în zona Coralilor din nordul Bucureștiului, unde intenționăm să dezvoltăm peste 700 de apartamente”, a mai spus Mădălina Olivotto, Project Director Cordia România.

Pentru toate proiectele pe care Cordia le va dezvolta în România este vizată certificarea verde a clădirilor, care să ateste eficiența energetică și modul sustenabil de construire. Aceste aspecte sunt de altfel integrate și în proiectul Parcului20, care este gândit să asigure o experiență de calitate a locuirii și eficiență energetică.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.