Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Mădălina Olivotto, Project Director Cordia România la reConstruct 2021: „În proiectele Cordia, recreăm sentimentul de acasă pe care-l aveam în copilărie”

 

Mădălina Olivotto, project director Cordia România a participat marți, 8 iunie 2021, la evenimentul reConstruct 2021 organizat de Wall-Street.ro.

În cadrul panelului „Piața rezidenițială – Vom ieși din case după pandemie?” au fost abordate teme precum impactul pandemiei asupra pieței rezidențiale, schimbările care au apărut din perspectiva dorințelor și așteptărilor cumpărătorilor și cum vor evolua apartamentele noi în viitorul apropiat.

„Viziunea Cordia la nivel european, inclusiv în România, se bazează pe regenare urbană, pe spații generoase pentru familli, pe zone verzi, pe zone securizate. În acest moment, proiectele noastre sunt pregătite pentru noua realitate și așa au fost de la început. În proiectul pe care-l avem acum în construcție, Parcului20, în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, cu 500 de apartamente, am avut de la început aproximativ 30 de tipuri de locuințe, dintre care o parte deja aveau spațiu pentru birou și toate erau prevăzute cu terase spațioase, sisteme smart home integrate, pază, grădină proprie de 3.000 de metri pătrați, spațiu suficient de joacă pentru copii într-un mediu sigur”, a explicat Mădălina Olivotto.

Abordarea Cordia în privința proiectelor sale aflate în curs de dezvoltare, precum și a celor ce urmează a fi construite este de a continua să pună accentul pe poziționarea optimă în raport cu parcurile și spațiile verzi, cu infrastructura rutieră și de transport în comun, cu facilitățile sociale și educaționale. În același timp, configurațiile multiple de apartamente și facilitățile existente în Parcului20 vor fi prezente și în viitoarele proiecte rezidențiale ale Cordia din România, potrivit Mădălinei Olivotto.

„Cumpărătorii de apartamente noi își doresc apartenența la o comunitate, în afară de un raport bun calitate-preț și o localizare aproape de punctele de interes. Vor să-și poată lăsa copiii în fața blocului într-un spațiu care este păzit, să se poată juca în siguranță. Noi recreăm, în proiectele Cordia, sentimentul de acasă pe care-l aveam în copilăria noastră, când totul era sigur și când putem merge până la colț să ne cumpărăm o ciocolată”, a spus Mădălina Olivotto.

 

Urmărește întreaga conferință pe acest link! 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.