Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Lucrările de construcții pentru faza a doua a Parcului20 avansează într-un ritm rapid

Cordia România, parte a grupului Futureal, anunță că faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20, dezvoltat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, a fost vândută în proporție de 20%.

„Lucrările de construcție pentru faza a doua Parcului20 au început în noiembrie 2020 și avansăm într-un ritm rapid, am turnat recent placa peste subsol”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, Country Manager Cordia România și Spania și membru al Consiliului de Administrație din Cordia. „Am continuat fără întrerupere lucrările de construcție pentru Parcului20 pe parcursul ultimelor 12 luni, chiar și în contextul generat de pandemia de COVID-19. Interesul cumpărătorilor este puternic și am ajuns la vânzări de 20% pentru apartamentele din faza a doua a proiectului Parcului20″.

Compania Concelex, care a construit prima fază a Parcului20, este antreprenorul general și pentru a doua fază a proiectului.

 

„Suntem încântați să continuăm parteneriatul nostru cu Cordia România și avem 250 de oameni în șantier, astfel că înregistrăm progrese semnificative. Concelex oferă servicii de construcții integrate pentru suprafața construită de 24.000 de metri pătrați a celei de-a doua faze, de la structura clădirii la finisaje interioare, precum și infrastructura proiectului și amenajarea peisagistică ”, a declarat Cătălin Vișan, director executiv al Concelex.

 

Contactează-ne pentru a-ți trimite prezentarea proiectului și a programa o vizită la biroul nostru de vânzări!

faza a doua a Parcului20

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.