Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Less is more

Mauricio Mesa Gomez, Country Manager Cordia România povestește despre maturizarea pieței rezidențiale din România în cel mai recent raport de piață realizat de Imobiliare.ro, în baza datelor oferite de plaforma Analize Imobiliare.

„Maturizarea unei piețe rezidențiale înseamnă o creștere lentă, cu fluctuații minime într-o direcție sau alta, fără evoluții spectaculoase într-un sens sau altul și exact acest lucru se întâmplă în prezent în România. Evoluția fără mari variații a prețurilor apartamentelor reprezintă și ea un bun indicator în privința acestei tendințe tot mai accentuate de maturizare a pieței rezidențiale. La nivel național, prețurile cerute au crescut cu 1,9% în luna octombrie față de luna septembrie, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, în vreme ce creșterea față de octombrie 2018 este de 5,5%.

Este o creștere sănătoasă, generată de legea cererii solvabile și a ofertei adaptate cerințelor clienților. Cumpărătorii se ghidează, atunci când iau decizia de cumpărare, după un mix de criterii care include elemente precum calitatea proiectului, prețuri corecte, spații verzi, localizare bună, acces facil la mijloacele de transport în comun, apropiere față de școli, parcuri și facilități sociale. Nu mai cumpără doar metri pătrați, sunt interesați de calitatea spațiului construit, de compartimentarea locuinței, de serviciile oferite de către dezvoltator. De pildă, tehnologia modernă, precum sistemele smart-home și stațiile de încărcare pentru mașinile electrice, este un criteriu care devine din ce în ce mai important pentru clienți. Pentru ei, contează întreaga experiență de locuire, nu doar locuința în sine”.

Citiți întregul editorial aici: https://www.analizeimobiliare.ro/

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.