Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Irina Caraene, Director de Vânzări Cordia România, la Real Estate & Construction Forum 2022: „Oamenii au simțit nevoia de a se muta la mai bine”

Irina Caraene, director de vânzări în cadrul Cordia România, a explicat, în cadrul panelului „Focus on Residential” de la Real Estate & Construction Forum, eveniment organizat de Business Mark pe 4 martie 2022, care sunt așteptările de la un proiect rezidențial ale celor care-și caută o locuință.

 „Cererea pentru locuințe noi este crescută în prezent și sunt mai multe aspecte importante pentru cei care vor să-și cumpere o locuință. Zona în care este dezvoltat proiectul este foarte importantă, la fel și raportul preț-calitate și facilitățile proiectului. În ultimii doi ani,  oamenii au simțit nevoia de a se muta la mai bine, la mai mult spațiu și de a face parte dintr-o comunitate cu valori comune”, a spus Irina Caraene, director de vânzări al Cordia România.

Discutând despre Parcului20, proiectul dezvoltat de Cordia în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, Irina Caraene a arătat că facilitățile și modul în care a fost gândit și dezvoltat ansamblul rezidențial au stat la baza succesului în vânzări. Astfel, spațiile verzi ample, parcarea subterană, sistemele smart-home integrate ca dotare standard, centralele de bloc sunt elemente care au contat în decizia de cumpărare și care vor fi prezente și în proiectele viitoare dezvoltate de Cordia în București.

„Grupul Futureal, din care Cordia România face parte, are un set de valori în privința dezvoltărilor rezidențiale, punând oameniii în centrul conceptelor pe care le dezvoltă – atât rezidenții, cât și comunitatea din zonă. Este foarte important să alegi dezvoltatori care investesc în inovație, care mențin raportul calitate-preț și care se țin de ceea ce promit”, a declarat Irina Caraene.

Irina Caraene are o experiență de peste 15 ani în real estate și este director de vânzări în cadrul Cordia România, companie membră a Grupului Futureal, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală și de Est. Irina coordonează vânzările proiectelor Cordia în România. Compania a livrat prima fază a Parcului20, un proiect rezidențial în zona Expoziției din nordul Bucureștiului. A doua fază a proiectului este în prezent în construcție și va fi finalizată în a doua jumătate a anului 2022. Cordia România își propune să construiască 500 de apartamente în București în fiecare an și intenționează să dezvolte pe termen mediu, pe terenuri din zona central-nordică și în nordul Bucureștiului,  peste 2.000 de apartamente destinate segmentelor mediu și mediu-superior ale pieței rezidențiale.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.