Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Irina Caraene, Sales Director Cordia Romania @ CEDER 2021

Irina Caraene, Sales Director Cordia România, a vorbit, în cadrul panelului “Residential set for further robust growth?” de la CEDER 2021, un eveniment de referință pentru profestioniștii pieței de real estate din România, despre tendințele pieței rezidențiale, factorii care au stimulat cererea de apartamente de pe segmentul mediu-superior din București și TVA-ul de 5%.

 

“Contextul generat de pandemie a accentuat o tendință care era deja prezentă pe piața rezidențială, și anume cererea în creștere pentru apartamente mai mari. Apartamentele cu două camere au fost cele mai bine vândute pe piața rezidențială din București și încă mai sunt, dar cererea pentru apartamentele cu trei sau chiar patru camere a crescut în timpul pandemiei. Din ce în ce mai mulți oameni își doresc acea cameră în plus necesară pentru munca de acasă sau pentru petrecerea timpului liber. Nu mulți își pot permite totuși, iar extinderea TVA-ului de 5% la pragul de 140.000 euro ar fi permis accesul mai multor cumpărători la apartamente mai mari” a explicat Irina Caraene.

Irina a adăugat că persoanele aflate în căutarea unui apartament nou pe segmentul mediu-superior înțeleg beneficiile pe care le oferă un proiect rezidențial durabil pe termen lung și sunt dispuse să plătească un preț mai mare pentru o calitate a locuirii mai bună. ”Eficiența energetică și sistemele smart-home sunt două dintre cele mai importante elemente atunci când vine vorba de un proiect rezidențial ecologic și durabil. Materialele utilizate atât în lucrările de construcții, cât și pentru finisaje sunt selectate pentru a oferi eficiență energetică și confort. Spațiile verzi din cadrul proiectului sunt, de asemenea, importante pentru sustenabilitatea unui proiect”, a adăugat Irina.

 

Clienții care s-au mutat deja în prima fază a PARCULUI20 se bucură de o locuință bine construită, dotată cu sistem smart-home, încălzire în pardoseală, spații vitrate mari, balcoane generoase și acces la o listă întreagă de facilități gândite pentru eficiență energetică, intimitate și confort. “În România încă locuiesc mai multe generații în aceeași casă, prin urmare ne bazăm pe o cerere susținută și prezentăm cu succes clienților noștri a doua fază a proiectului, care va fi finalizată anul viitor”, a mai spus Irina.

 

Apartamentele disponibile în faza 1 și faza 2 ale proiectului pot fi găsite aici: https://www.parcului20.ro/modul-3d/

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.