Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Irina Caraene, director de vânzări Cordia România la Real Estate & Construction Forum: „Credem cu tărie în proiectele de regenerare urbană!”

Irina Caraene, director de vânzări în cadrul Cordia România, a declarat, în cadrul panelului „Focus on Residential” de la Real Estate & Construction Forum, că regenerarea urbană și eficiența energetică nu mai sunt de multă vreme doar concepte abstracte, ci realități ale proiectelor imobiliare de succes.

Irina Carene - Cordia România

„Credem cu tărie în proiectele de regenerare urbană și că orice clădire pe care o vom vedea de-acum încolo în piață va pune accentul pe eficiență energetică, un aspect foarte important în contextul actual. Când ai de plătit un credit pe o perioadă de 20-30 de ani, să plătești facturi mai mici la energie reprezintă o cerință esențială”, a spus Irina Caraene în cadrul panelului.

Irina Caraene a mai declarat că, în ciuda tuturor provocărilor din acest an – războiul din Ucraina, inflația ridicată, costurile în creștere ale materialelor de construcții și ale energiei, accesul mai greu la credite ipotecare în a doua jumătate a anului –, lucrările la Parcului20 au continuat conform graficului, a doua fază a proiectului, compusă din 220 de apartamente destinate segmentului mediu-superior, urmând să fie finalizată în acest an.

„Cu toate piedicile întâlnite în tot ce înseamnă dezvoltare imobiliară, pot spune că au fost aproape inexistenți clienții care au renunțat la antecontracte din motive ce țin de finanțare – clientul s-a adaptat și băncile au ajutat și ele în mare măsură. Mai mult decât atât, vânzările au atins nivelul de 99% în prima fază a Parcului20 și de peste 80% în faza a doua”, a adăugat Irina Caraene, director de vânzări în cadrul Cordia România.

Irina Caraene are o experiență de peste 15 ani în real estate și este director de vânzări în cadrul Cordia România, companie membră a Grupului Futureal, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală și de Est. Irina coordonează vânzările proiectelor Cordia în România, inclusiv ale celor din afara țării, precum Jade Tower din Fuengirola, Costa del Sol, Spania.

Cordia România a livrat cele 265 de apartamente din prima fază a Parcului20, proiect rezidențial dezvoltat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului. A doua fază a proiectului este în prezent într-un stadiu avansat al construcției și va fi finalizată până la finalul anului 2022. Cordia România își propune să construiască 500 de apartamente în București în fiecare an și intenționează să dezvolte pe termen mediu, pe terenuri din zona central-nordică și în nordul Bucureștiului, peste 2.000 de apartamente destinate segmentelor mediu și mediu-superior ale pieței rezidențiale.

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
  • Sâmbată: 10:00 - 14:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.