Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Irina Caraene, director de vânzări Cordia România, la Real Estate & Construction Forum 2023: „Atâta vreme cât livrezi un produs bun, rezultatul nu poate fi decât pozitiv”

Irina Caraene, director de vânzări în cadrul Cordia România, a analizat, împreună cu participanții la panelul „Focus on Residential”, evoluția pieței rezidențiale din 2022 și perspectivele sale din 2023 și a prezentat direcțiile de dezvoltare din acest an ale companiei, după obținerea recepției pentru faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20.  Discuția a avut loc la „Real Estate & Construction Forum, eveniment dedicat pieței imobiliare și organizat de Business Mark pe 3 martie 2023 în București.

„Atâta vreme cât livrezi un produs bun, rezultatul nu poate fi decât pozitiv”, a declarat Irina Caraene, director de vânzări în cadrul Cordia România, cu referire la nivelul vânzărilor de apartamente din Parcului20, care au atins un procentaj de 90% din totalul celor 485 de unități locative din cele două faze ale proiectului finalizat la sfârșitul anului trecut. „Noi percepem în general un avans de 15% și restul la finalizarea proiectului, dar am avut surpriza să constatăm, anul trecut, că unii dintre clienți au dorit să plătească și tranșe intermediare. Suntem în strânsă colaborare cu parteneri care vin cu soluții de finanțare adaptate clientului și proiectului, astfel că le putem oferi clienților noștri variante adaptate dorințelor lor”, a adăugat Irina Caraene.

Cumpărătorii de apartamente din Parcului20 au provenit, pe parcursul anului 2022 și în primele două luni ale acestui an, atât din rândul clienților finali, care cumpără pentru uz propriu, cât și din cel al investitorilor de portofoliu, care achiziționează locuințe pentru a obține un randament bun și pentru a-și conserva valoarea banilor, în condițiile unei inflații mari.

Parcului20 a fost primul proiect lansat în zonă și a contribuit în mod esențial la dezvoltarea comunității locale. Rezidenții au la dispoziție numeroase facilități, printre care sisteme smart home integrate, stații de încărcare pentru vehiculele electrice, spații de parcare pentru biciclete. O grădină privată va fi amenajată în curând, pentru uzul exclusiv al rezidenților, un parc reamenajat de Cordia în parteneriat cu autoritățile locale este în apropiere, iar rezidenții pot ajunge în Parcul Herăstrău în 10 minute de plimbare cu bicicleta.

Cordia România dezvoltă proiecte rezidențiale în conformitate cu valorile companiei, axate pe bunăstare, eficiență energetică și dezvoltare comunitară și analizează în prezent terenurile din portofoliul companiei pe care să le dezvolte în continuare, în funcție de evoluția reglementărilor urbanistice. În calitate de membru al Grupului Futureal, Cordia este dedicată  regenerării urbane și îmbunătățirii țesutului urban.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
  • Sâmbată: 10:00 - 14:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.