Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Irina Albu, Sales Director Cordia România „A fost o perioadă dificilă, dar nu ne-am oprit activitatea.”

Irina Albu, Sales Director Cordia România, a vorbit, în cadrul panelului „Romania`s booming residential market” de la SEE Property Forum 2020 București, despre impactul pe care pandemia de COVID-19 l-a avut asupra pieței rezidențiale din România.

„În perioada de izolare din martie-mai 2020 am menținut legătura cu clienții online, prin Zoom și Skype, precum și la telefon. Am desfășurat activități de follow-up si ne-am asigurat clienții  că lucrările continuă conform planului comunicat. În cele două luni de izolare am încheiat tranzacții pe care deja le începusem în ianuarie și februarie și am obținut noi clienți, cu care am încheiat tranzacții în mai și iunie. A fost o perioadă dificilă, dar nu ne-am oprit activitatea”, a declarat Irina Albu.

După încheierea perioadei de izolare, clienții Parcului20 au revenit în biroul de vânzări situat în Bd. Expoziției nr. 2, unde au putut beneficia de prezentările echipei de vânzări, desfășurate cu respectarea tuturor reglementărilor necesare în contextul prevenirii răspândirii COVID-19. Tehnologia modernă, concretizată în biroul de vânzări în aplicația 3D, prin care poziționarea și orientarea apartamentelor pot fi foarte ușor vizualizate, a ajutat foarte mult în procesul de vânzare.

„Vânzările noastre au un ritm crescut și avem deja rezervări pentru faza a doua a Parcului20, pe care am lansat-o recent. Am depășit procentul de 70% în privința vânzărilor pentru prima fază, pentru care am făcut deja recepția cu autoritățile”, a explicat Irina Albu în cadrul panelului de la SEE Property Forum 2020 București.

După izolare, cerințele clienților care au vizitat biroul de vânzări al Parcului20 au devenit foarte clar conturate și au vizat în mod special confortul și calitatea locuirii.

„Am observat o creștere a cererii pentru apartamentele care oferă un spațiu potrivit lucrului de acasă și o terasă pe care poți sta să bei o cafea sau să iei o pauză.  Noi, la Parcului20,  avem disponibile 30 de configurații de apartamente și o mare parte dintre acestea se potrivesc acestei noi cereri. Avem, de exemplu, apartamente cu trei camere, cu un al doilea dormitor care poate fi folosit ca birou, biblioteca sau ca o cameră pentru un copil mic. Avem multe terase, unele dintre ele sunt parțial logie, sunt adânci și-ți poți pune cel puțin o masă și două scaune”, a explicat Irina Albu, Sales Director Cordia România.

Irina Albu

Clienții au mai apreciat, la Parcului20, faptul că proiectul este amplasat într-o zonă bună – Cordia România, dezvoltatorul proiectului, acordă o atenție deosebită poziționării atunci când alege terenurile pentru dezvoltările sale rezidențiale –, cu acces rapid la parcul Herăstrău, situat la 15 minute de mers pe jos și la șase minute de mers cu bicicleta, cu apartamente eficiente energetic, cu sisteme smart-home integrate, cu stații de încărcare pentru mașini electrice, cu o grădină privată de 3.000 de metri pătrați.

„Cererea este încă puternică. Dacă oferi un produs bun, bine poziționat, cu facilități în zonă, cu o calitate bună, cererea vine. Trebuie să explici cum construiești, cum livrezi și cum li se va îmbunătăți viața celor care vor locui acolo”, a conchis Irina Albu.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.