CERE OFERTĂ
Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Irina Albu, director de vânzări: „Este greu să nu-ți intre la suflet cel puțin un apartament din Parcului 20”

Irina Albu, director de vânzări Parcului20, proiect situat în Zona Expoziției, a învățat, din experiența în imobiliare pe care și-a început-o în anul 2007, atunci când, așa cum spune, o oportunitate i-a bătut la ușă și ea Parcului 20 Zona Expozițieii-a deschis, că un consultant de vânzări pasionat dorește întotdeauna interacțiunea directă cu clienții, adoră tot procesul și se bucură la fiecare pas de reușita sa.

„În facultate, un profesor m-a învățat ca în lume exista bunuri si servicii. M-am gândit că în domeniul vânzărilor rezidențiale le voi atinge pe amândouă și voi oferi servicii de calitate având ca obiect un bun. De atunci și până azi am participat activ la încheierea a peste 400 de tranzacții, vânzări și închirieri, cu valori cuprinse între 30.000 și 1.900.000 de euro”, povestește Irina Albu.

În prezent, Irina este director de vânzări la Parcului20, proiect rezidențial dezvoltat de Cordia România, parte a grupului Futureal, în zona Expoziției din nordul Bucureștiului. Și din această postură interacționează cu clienții, însă într-un mod diferit față de perioada în care era consultant.

„Un director de vânzări își susține activ echipa, coordonează și gestionează situațiile delicate ivite și se bucură la fiecare pas de reușitele echipei. Cu clienții interacționez spre final, la semnarea documentelor de achiziție, dacă situațiile nu sunt delicate și nu au nevoie de intervenția mea timpurie”, explică Irina Albu.

Și acestea nu sunt singurele schimbări față de momentul în care Irina făcea primii pași în domeniul vânzărilor rezidențiale.

„În piața rezidențială de astăzi, sursele de informare sunt multiple, competiția face ca produsul oferit să fie din ce în ce mai bun, clienții au prins gustul investiției sigure. În prezent, clientul are câteva linii clare după care se ghidează, și anume zona de interes, bugetul în care dorește să se încadreze, proveniența banilor, ce își dorește de la proprietate. Cererile sunt mari, dar și ofertele sunt pe măsură. În 2007-2008 oferta nu era la fel de diversificată, motiv pentru care prețurile deveniseră destul de ridicate”, spune Irina Albu.

Și pentru că a venit vorba despre clienți și așteptările lor de la un proiect rezidențial, Irina spune că, din experiența sa la Parcului20, a observat că aceștia apreciază atât caracteristicile apartamentelor și ale proiectului în sine, cât și transparența cu care echipa de vânzări tratează fiecare situație care apare.

„În Parcului20 este greu să nu-ți între la suflet cel puțin un apartament. Avem 30 de tipologii, cu bucătarii închise sau deschise, terase generoase, spații vitrate largi, finisaje de foarte bună calitate, încălzire în pardoseală, tâmplărie Rehau, geam tripan, sistem smarthome integrat, stații de încărcare pentru mașini electrice, o grădină impresionantă de 3.000 de metri pătrați. Și, nu în ultimul rând, clienții apreciază poziționarea ansamblului, ușor retras față de zgomotul orașului, apropierea față de Parcul Herăstrău, grădinițele, școlile, facultățile din Zona Expoziției Parcului20. Pe lângă toate acestea, clienții apreciază, în privința interacțiunii cu echipa noastră de consultanți, că așteptările le sunt înțelese, că recomandările vizează apartamente apropiate de acestea, că le sunt explicate în detaliu caracteristicile, avantajele și beneficiile proiectului, cum anume își pot îmbunătăți viața locuind în Parcului20”, detaliază Irina Albu.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Ne-am reîntors la birou! Suntem disponibili și răspundem tuturor solicitărilor dumneavoastră. Vizionările se pot realiza cu programare telefonică și cu respectarea regulilor de igienă, prevenție și protecție, recomandate de autorități.

Adresa birou de vânzări

  • 075 777 55 11
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

Pentru detalii suplimentare legate de posibilitatea achiziționării unui apartament în cadrul proiectului, avantajele locuirii, stadiul contrucției sau oferta lunii vă rugăm să ne scrieți completând formularul din partea dreaptă.


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.