Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Investește într-un apartament cu 5% TVA în Parcului20!

Prețuri speciale în luna februarie!

Apartamentul tip 7, cu două camere în suprafață utilă de 43,7 metri pătrați și o terasă de 4,2 metri pătrați, costă în luna februarie 106,700 euro + TVA 5%Apartamentul tip 3A are două camere, o suprafață utilă de 49 de metri pătrați, o terasă de 7,45 metri pătrați și un preț special de 119.945 de euro + TVA 5%Apartamentul tip 3B cu două camere are o suprafață utilă de 49 de metri pătrați, o terasă de 5,6 metri pătrați și costă, în luna februarie, 115.950 euro + TVA 5%. În oferta specială a Parcului20 din luna februarie se regăsește și apartamentul tip 16 cu trei camere, o suprafață utilă de 63,9 metri la prețul de 126,500 era + TVA. 

Investiția într-un proiect rezidențial poate fi o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți situația financiară pe termen lung. Oferta specială Parcului20 din luna februarie este adresată atât celor care doresc să-și cumpere un apartament pentru locuit, cât și investitorilor care vor să-și protejeze banii contra inflației ridicate și să genereze, în același timp, un randament anual satisfăcător.

„Noi am observat, în cazul Parcului20, proiectul rezidențial pe care îl dezvoltăm în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, o creștere a achizițiilor făcute de investitorii de portofoliu, care cumpără pentru a închiria la un randament de 5%-7% pe an. Investitorii știu că achizițiile de apartamente sunt o bună modalitate de a-ți proteja economiile în perioade în care inflația este ridicată”, a declarat recent Mauricio Mesa Gomez, director general Cordia România și Spania, într-un interviu acordat publicației Wall-Street.ro.

În Parcului20 TVA-ul încă este 5%!

Anul 2023 a debutat cu o schimbare fiscală cu un impact semnificativ asupra pieței rezidențiale, și anume coborârea pragului de preț pentru care poate fi perceput TVA de 5% pentru achizițiile de apartamente de la 140.000 de euro la 120.000 de euro. În acest context, Cordia România vine în întâmpinarea cumpărătorilor cu oferte speciale, în luna februarie, la trei tipuri de apartamente în faza a doua a proiectului Parcului20 din zona Expoziției din București.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
  • Sâmbată: 10:00 - 14:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.