Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Grădina privată din Parcului20 va fi gata în această vară!

Lucrările de amenajare a grădinii private din Parcului20, destinată exclusiv rezidenților, sunt în plină desfășurare! Grădina, care va cuprinde aproximativ 3.000 de plante și arbuști, va fi o adevărată oază de verdeață,  numai bună pentru zilele calde de vară, iar locatarii proiectului vor putea să se plimbe pe aleile sale, să se relaxeze în spațiile special create în acest scop sau să facă mișcare folosind modulul de exerciții calistenice.

„Ne bucurăm să putem oferi rezidenților din Parcului20, comunității deja create în proiect, un astfel de spațiu, care este caracteristic strategiei Cordia de a dezvolta proiecte rezidențiale complexe. Parcului20 nu este doar un spațiu de locuit, ci reprezintă o întreagă experiență a locuirii și oferă o serie de facilități pe care noi le considerăm de nelipsit pentru o calitate ridicată a vieții”, spune Ana-Maria Cioclei, director de marketing în cadrul Cordia România.

Conceptul grădinii, gândită pentru a fi contemporană, cu elemente moderne, a plecat de la ideea de a crea o micro-piațetă într-un spațiu public. Concentrările de bambus reprezintă principala atracție a grădinii, alături de masivele de hortensii paniculata și ierburile de pampas. Grădina are zone de compoziții moderne, de plante perene, la care se adaugă elemente de compoziție organică, selectate cu atenție și care să corespundă fiecărui anotimp. Seara, grădina va fi iluminată într-un mod spectaculos atât din perspectivă terestră, cât și aeriană.

Definitivarea conceptului grădinii a necesitat rezolvarea unor aspecte importante de ordin tehnic. Amenajarea peisagistică include o serie de lucrări de construcții, realizarea de pavaje și placări, operațiuni de plantare a copacilor și a vegetației, precum și amplasarea unor piese de mobilier. Din acest motiv, pe întreaga perioadă de implementare vor exista o serie de restricții din punct de vedere SSM (siguranță și sănătate în muncă).

Despre Parcului20

Parcului20 a fost primul proiect lansat în zonă și a contribuit în mod esențial la dezvoltarea comunității locale. Rezidenții au la dispoziție numeroase facilități, printre care sisteme smart home integrate, stații de încărcare pentru vehiculele electrice, spații de parcare pentru biciclete. În afară de grădina privată care va fi disponibilă în curând pentru uzul exclusiv al rezidenților, un parc reamenajat de Cordia în parteneriat cu autoritățile locale este în apropiere, iar rezidenții pot ajunge în Parcul Herăstrău în 10 minute de plimbare cu bicicleta.

Cordia România dezvoltă proiecte rezidențiale în conformitate cu valorile companiei, axate pe bunăstare, eficiență energetică și dezvoltare comunitară și analizează în prezent terenurile din portofoliul companiei pe care să le dezvolte în continuare, în funcție de evoluția reglementărilor urbanistice. În calitate de membru al Grupului Futureal, Cordia este dedicată  regenerării urbane și îmbunătățirii țesutului urban.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.