CERE OFERTĂ
Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Din 18 mai ne revedem la biroul de vânzări!

Întâlnirile cu agenții noștri de vânzări se vor desfășura în condiții sigure, cu respectarea tuturor normelor de sănătate și siguranță. 

Ne bucurăm să vă anunțăm că din 18 mai ne vom reîncepe activitatea în biroul de vânzări Parcului20, situat în Bd. Expoziției nr.2.

Cei trei agenți de vânzări vă așteaptă într-un spațiu de 120 de metri pătrați, pentru a discuta și pentru a vă prezenta proiectul rezidențial Parcului20 dezvoltat de Cordia România. Prezentările vor avea loc în zone separate, respectând distanța și avem dezinfectant, măști și mănuși de protecție atât pentru noi, cât și pentru vizitatori.

În curând vor fi gata și cele două apartamente showroom, realizate în parteneriat cu Xcept și Rovere Mobili, astfel că vizitatorii își vor putea face o idee și mai clară despre cum va fi experiența locuirii într-un apartament din Parcului20.

Pe șantier, lucrările au continuat în ultimele două luni într-un ritm susținut, suntem în grafic și în prezent montăm fațada clădirii din prima fază a proiectului. Termenul de livrare pentru prima fază a rămas neschimbat, și anume luna septembrie 2020.

Vom continua să fim disponibili și în mediul online și prin telefon, așa cum am făcut-o și până acum. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare aveți despre Parcului20!

Vă așteptăm să ne vizitați!

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Ne-am reîntors la birou! Suntem disponibili și răspundem tuturor solicitărilor dumneavoastră. Vizionările se pot realiza cu programare telefonică și cu respectarea regulilor de igienă, prevenție și protecție, recomandate de autorități.

Adresa birou de vânzări

  • 075 777 55 11
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

Pentru detalii suplimentare legate de posibilitatea achiziționării unui apartament în cadrul proiectului, avantajele locuirii, stadiul contrucției sau oferta lunii vă rugăm să ne scrieți completând formularul din partea dreaptă.


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.