Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Designist.ro despre Parcului20: „Repere urbane pentru un nou acasă, cu mini-parc la scară și un concept smart”

Designist, una dintre cele mai prestigioase publicații de arhitectură și design din România, descrie Parcului20, într-un articol publicat în luna noiembrie 2021, ca un proiect rezidențial care se înscrie în tendințele internaționale din domeniul imobiliar.

„Potrivit Bloomberg, piața imobiliară internațională și-a ales o direcție fermă în ultimul an și jumătate: spații interioare mai ample și luminoase, finisaje naturale și, mai mult ca orice altceva, terase și grădini generoase… Dar cât de diferit este peisajul pe care îl vezi acum de pe
fereastra din living față de cel pe care ți-ai dori să îl vezi? Poate cât o serie de blocuri anonime versus o grădină urbană / mini-parc privat de 3.000 mp”, se arată în articolul menționat.

Publicația menționează că „ansamblul rezidențial Parcului20 este, de fapt, «fratele» est-european al proiectului rezidențial Jade Tower de pe Costa del Sol (…) ambele sunt dezvoltate de compania Cordia, unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială din regiunea Europei Centrale și de Est și membru al Grupului Futureal”.

Designist consideră că unul dintre elementele care unește cele două proiecte. Parcului20 și Jade Tower, este reprezentat de grădinile interioare, care se numără printre elementele lor de bază, precum și de faptul că ambele proiecte sunt construite cu materiale și soluții de
construcții furnizate de companii de renume pe segmentul de piață premium pe care activează.

Un alt element care unește cele două proiecte este dezvoltatorul, Cordia, parte a grupului Futureal. „De-a lungul celor peste 20 de ani de experiență, Cordia și-a condus proiectele în direcția regenerării și îmbunătățirii urbane, a eficienței energetice și a dezvoltării comunitare.
Astfel, și-a format un adevărat palmares internațional: printre distincțiile primite se numără Best Mixed-Use Project in Europe, ULI Global Awards for Excellence, Best Purpose Built Project Worldwide, acordat de Federația Internațională pentru Afaceri Imobiliare” ,mai scriu autorii articolului.

Citește articolul din Designist despre Parcului20 AICI.
Citește articolul din Designist despre Jade Tower AICI.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.