Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Cordia România încurajează mișcarea și un stil de viață sănătos. Parteneriat cu Evergreen Biking Team

Pe 19 aprilie, de dimineață, ne-am întâlnit cu prietenii noștri de la Evergreen Biking Team pentru o tură cu bicicleta, cu plecare din Parcului20. A fost exact ce aveam nevoie după perioada de repaus și mesele îmbelșugate de Paște.

Apropierea de parcul Herăstrău – în șase minute pedalam deja pe aleile umbrite – este un plus pentru rezidenții din Parcului20 care doresc să facă mișcare și am simțit și noi din plin acest beneficiu. Plimbarea cu bicicletele ne-a făcut să ne simțim plini de energie și voie bună și ne-a făcut să ne bucurăm că putem să sprijinim inițiativele și evenimentele locale care încurajează mișcarea și un stil de viață sănătos, precum Evergreen Biking Team.

Pe parcursul turei, am discutat cu membrii clubului înființat în anul 2013 și am descoperit că, pentru cei 21 de membri, sportul este o pasiune comună, nu doar un prilej de mișcare. Compus din două secții, cea de copii, care cuprinde șase membri cu vârste între 9 și 17 ani și cea de adulți, care are 15 membri, Evergreen Biking Team este afiliat Federației Române de Ciclism și este înscris în Registrul Sportiv al Ministerului Tineretului si Sportului.

Membrii clubului spun că mountain biking-ul este ramura ciclismului pe care o îndrăgesc cel mai mult, pentru că este vorba despre un sport de anduranță ce presupune rezistență fizică si psihică, precum și abilități tehnice. Pe parcursul sezonului competițional, membrii Evergreen Biking Team sunt prezenți la mai mult de 40 de concursuri de mountain bike, dintre care unele și din afara țării, clasându-se pe podium la fiecare cursă la care participă.

Ne-am despărțit cu promisiunea de a ne revedea cât de curând și sperăm că vom putea contribui la obiectivele clubului, care-și propune, în acest an, printre altele, să crească numărul membrilor secției de copii, participarea lor la toate etapele de Cupă Națională si la Campionatul National de MTB și organizarea unui cantonament de pregătire pentru copii și adulți.

 

De-abia așteptăm următoarea tură cu bicicletele alături de Evergreen Biking Team!

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate , în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Completează câmpurile din dreapta iar unul dintre consultanții noștri vă vor contacta .

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Strada Parcului nr. 20, Bloc 2, Etaj 11, Apartament 1107 (Interfon 1107), Sector 1, București, România
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.
Pentru a vă asigura că oferta noastră ajunge la dumneavoastră, verificați și secțiunea Spam/Promotions.