CERE OFERTĂ
Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Cordia România donează 50.000 de euro în cadrul programului „Acasă la tine” al Primăriei Sectorului 1, pentru a preveni răspândirea COVID-19

Cordia România se alătură eforturilor de combatere a răspândirii COVID-19 și sprijină persoanele în vârstă, printr-un parteneriat cu Primăria Sectorului 1 al Municipiului București. Compania donează 50.000 de euro în cadrul programului „Acasă la tine” al Primăriei Sectorului 1 al Municipiului București, prin care produse alimentare de bază sunt livrate la domiciliul persoanelor cu vârste de peste 65 de ani, în parteneriat cu un retailer.

„Pentru Cordia și Futureal, sprijinul acordat comunităților locale este un element important al felului în care dezvoltăm proiectele noastre, totul începe de la comunitatea locală”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, country manager Cordia România. „Trecem prin momente dificile și sănătatea și siguranța angajaților și partenerilor noștri, precum și cele ale membrilor comunității locale au devenit prioritatea noastră numărul unu.”

Programul „Acasă la tine” al Primăriei Sectorului 1 este gândit pentru a ajuta persoanele în vârstă, categoria cea mai expusă în fața amenințării coronavirusului. O echipă de specialiști, inclusiv medici, psihologi și lucrători sociali, primesc cererile cetățenilor din Sectorul 1 la numărul de telefon 031.433.76.76. De asemenea, la numărul de telefon 031.433.76.77, persoanele cu vârste de peste 65 de ani care se află în situații dificile pot suna și cere produse alimentare de bază. În urma apelului lor, echipele Primăriei Sectorului 1 vor distribui produsele livrate de un retailer, produsele fiind plătite direct retailerului de către diverse companii, printre care și Cordia România.

Inițiativa Cordia România vine ca urmare a deciziei grupului Futureal de a dona 850.000 de euro pentru a ajuta în lupta împotriva epidemiei de coronavirus în Europa Centrală și de Est și nu numai. Diverse donații și sponsorizări ale grupului sunt în prezent în desfășurare în România, Ungaria, Polonia și Spania, țări în care grupul Futureal are proiecte și activități.

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Ne-am reîntors la birou! Suntem disponibili și răspundem tuturor solicitărilor dumneavoastră. Vizionările se pot realiza cu programare telefonică și cu respectarea regulilor de igienă, prevenție și protecție, recomandate de autorități.

Adresa birou de vânzări

  • 075 777 55 11
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

Pentru detalii suplimentare legate de posibilitatea achiziționării unui apartament în cadrul proiectului, avantajele locuirii, stadiul contrucției sau oferta lunii vă rugăm să ne scrieți completând formularul din partea dreaptă.


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.