Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Compartimentarea inteligentă sau când cei 55 mp sunt suficienți pentru un apartament de 3 camere

Două apartamente cu 3 camere au fost amenajate în primă fază de către Cordia România, dezvoltatorul proiectului Parcului20, acestea fiind diferite din punct de vedere compartimentare și suprafață. Apartamentele model au fost gândite pentru clienții care vizitează proiectul și care și-au dorit să vadă montate finisajele prezentate în cadrul biroului de vânzări, precum și interioare de calitate, creativ amenajate într-un buget rezonabil. Am stat de vorbă cu Ana-Maria Cioclei, director de marketing Cordia România despre aceste proiecte de amenajare și cum le-au primit clienții care le-au trecut pragul.

Ce ne puneți spune despre acest apartament de trei camere cu o suprafață de 55 de mp utili?

Echipa care semnează această amenajare este aceeași care s-a ocupat și de design-ul biroului nostru de vânzări. Cunoștea proiectul foarte bine și filozofia dezvoltatorului Cordia – abordare sustenabilă, orientată către economia de resurse, materiale naturale și finisaje de foarte bună calitate. Arhitecții de interior și-au imaginat că în apartamentul de trei camere, de 55 mp, va locui o familie tânără și activă, cu un copil preșcolar sau școlar. Acest tip de apartament se poate încadra și în tipologia apartamentelor care dispun de un spațiu de birou și care fac lucrul de acasă mai plăcut. Paleta cromatică, detaliile și texturile decorului vorbesc despre relaxare, deconectare și armonia care-ți încarcă bateriile acasă. Compartimentarea apartamentului este foarte practică, aerisită. Livingul este delimitat de zona bucătăriei și a holului cu ajutorul unei insule care servește ca loc de luat masa pentru întreaga familie, dar care ascunde și câteva spații de depozitare. Holul generos te conduce spre dormitorul matrimonial, dormitorul copilului și către o baie generoasă.

Apartamentele model, showroom-uri în care te simți ca acasă.

Cum au reacționat clienții când au aflat suprafața acestui tip de apartament cu 3 camere ?

Clienții au fost plăcut surprinși să descopere că suprafața acestui tip de apartament poate fi amenajată atât de funcțional, cu multe spații de depozitare și că acoperă nevoile unui cuplu tânăr, cu sau fără copil. Pe cel de-al doilea dormitor l-am gândit ca o cameră a copilului, dar sunt persoane care își doresc să o amenajeze ca un birou sau ca o cameră de relaxare, cu bibliotecă pe tot peretele, un fotoliu și o zonă pentru exercițiile fizice. Ideile de amenajare pot fi nenumărate, iar acestea vin atunci când realizezi cât de multe obiecte poți așeza într-o cameră fără a o încărca prea mult. Am avut vizitatori care și-au dorit să exploreze toate posibilitățile de depozitare. Minuțios gândite, ce vin dintr-o foarte bună înțelegere a nevoilor spațiului, zonele de depozitare există în toate camerele. Dulapul de la intrare se continuă cu mobilierul de bucătărie și astfel ajungem să înțelegem de ce un apartament cu o suprafață relativ mică pentru trei camere te face să îți schimbi perspectiva asupra spațiului de locuit.

Apartament cu 3 camere

O cameră în plus

Apartament cu 3 camere

Care este colțul preferat?

Dormitorul matrimonial este camera mea preferată. Preia jocul de culoare al living-ului la nivelul pereților și al mobilierului și îl îmbogățește cu accente de culoare pentru un mix grafic echilibrat. În afara corpurilor de iluminat și a noptierelor, toatele piesele de aici au fost realizate custom-made. Punctul de atracție al dormitorului este tăblia tapițată cu catifea, care te invită la relaxare, la lectură sau lucru din vârful patului.

Apartament cu 3 camere

Se poate opta pentru alte finisaje?

Am anticipat nevoia de personalizare, astfel că propunem trei pachete diferite de finisaje, standard și premium, care pot fi discutate separat cu echipa noastră de CRM (customer support). Între timp, iată care sunt dotările apartamentelor Parcului20: sistem integrat smart home GEWISS, uși premium MARCOS MARTINEZ MINGUELA, parchet laminat pentru trafic intens de 8 mm de la TARKETT, sistem de încălzire în pardoseală REHAU, ceramică de calitate STN CERÁMICA, obiecte sanitare Kludi, tâmplărie PVC 6 camere gri antracit SALAMANDER.

 

Dacă și tu visezi să locuiești lângă Parcul Herăstrău, într-un interior cu personalitate și de calitate, programează o vizită la Parcului20. Iar ca să fii la curent cu noutățile, urmărește și pagina de facebook.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.