Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Cel mai plăcut drum este cel care te duce acasă!

Călătoriile și experiențele tale unice ți-au modelat pofta de viață de-a lungul timpului. A venit pandemia, iar restricțiile impuse au redus călătoriile și deplasările scurte pentru o perioadă. Apoi ți-ai reluat obiceiurile, însă cu mai multă grijă atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.

BlackCab este partenerul nostru într-o nouă campanie care are în centru SIGURANȚA ȘI CONFORTUL TĂU. Așa trebuie să te simți pe tot parcursul zilei – la tine ACASĂ, în drum spre aeroport, spre locul de muncă sau spre locul de luat masa în oraș.

Prin această campanie dorim să oferim “ceva” înapoi clienților noștri, indiferent dacă aleg să se mute sau nu în PARCULUI20. Astfel, atunci când vei veni în vizită la biroul de vânzări din Bulevardul Expoziției nr. 2, membrii echipei noastre îți vor înmâna un voucher cadou pentru călătoriile cu BlackCab. Tu vei alege cum și când să îl folosești!

Siguranța și confortul sunt importante pentru toți clienții PARCULUI20! Așa construim și proiectul amplasat pe strada cu același nume, la câteva minute distanță de Parcul Herăstrău. Proiectul PARCULUI20 este dezvoltat de Cordia, care face parte din grupul Futureal, unul dintre cei importanți dezvoltatori imobiliari și investitori din Europa Centrală și de Est.

Abia așteptăm să ne cunoaștem! Cel mai plăcut drum este cel care te duce ACASĂ!

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.