Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Carina Chirculescu-Romoșan, consultant vânzări Parcului20: „Rolul meu este să înțeleg nevoile clienților”

Carina Chirculescu-Romoșan, consultant vânzări Parcului20, a ajutat, în decursul carierei sale din vânzările rezidențiale, care a început acum 12 ani, la realizarea a peste 600 de tranzacții. Segmentul rezidențial a fost pentru ea, după cum spune, „o dragoste la prima vedere” și, în toată această perioadă, a învățat că principala dorință a clienților este să fie ascultați și înțeleși.

„Clienții își doresc să fie ascultați și înțeleși pentru ca nevoia lor imobiliară să se materializeze. Clienții caută răspunsuri sincere, pertinente și vor să fie respectați și tratați cu seriozitate. O achiziție imobiliară este foarte importantă și, câteodată, unică în viață”, spune Carina.

Parcului20 Sales Agent

Clienții din domeniul rezidențial sunt astăzi foarte bine informați în legătură cu toate aspectele unei achiziții imobiliare, iar Carina spune că motivul este că piața este astăzi mai transparentă. În plus, sursele de informare sunt acum numeroase, piața dezvoltărilor noi a acumulat experiență și oferta este mai mare în volum și varietate. Astfel, clienții știu exact ce vor atunci când ajung în biroul de vânzări Parcului20 din Bd. Expoziției nr. 2, un spațiu pe care Carina îl descrie drept „foarte primitor, decorat în culori calde și vesele”, iar toți clienții se simt ca la ei acasă.

„Parcului20 este un proiect tânăr și modern, parte din Cordia România, un proiect adaptabil diferitelor nevoi imobiliare, ofertant din perspectiva conceptului și a tipurilor de apartamente, iar instrumentele digitale de care dispunem îi ajută pe clienți să-l cunoască îndeaproape . Pachetele noastre de dotări și finisaje sunt alese și prezentate în detaliu, astfel încât achiziția unui apartament off-plan să fie cât mai transparentă”, spune Carina.

Într-un astfel de spațiu, clienților le este mai ușor să poarte o conversație sinceră despre nevoile lor imobiliare, iar Carina îi ascultă cu atenție și le propune variante.

„Rolul meu este să înțeleg aceste nevoi și să-i prezint din întregul proiect cele mai bune variante pentru el. Clienții mei au apreciat că împreună am găsit soluția perfectă”, conchide Carina Chirculescu-Romoșan.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

Vânzările pentru faza a doua a proiectului Parcului20 au fost lansate

Completează formularul pentru a primi oferta de lansare!