Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
CARE E STADIUL LUCRĂRILOR DE CONSTRUCȚIE PENTRU FAZA A DOUA A PARCULUI20? DESCOPERĂ OFERTELE SPECIALE!

Lucrările pentru faza a doua a proiectului rezidențial Parcului20 avansează în ritm rapid. Pereții din zidărie de la etajul 1 și tencuielile mecanizate de la subsol au fost finalizate.

LA CE LUCRĂM ACUM?

  • Elementele verticale de structură la etajul 7
  • Pereții din zidărie la subsol, etajele 2 și 3 – în execuție
  • Pereții despărțitori la parter
  • Tencuielile mecanizare la parter și etajul 1
  • Instalații, toate categoriile la subsol și parter

REZIDENȚII FAZEI I S-AU MUTAT ÎN NOILE LOR APARTAMENTE

 Prima fază este finalizată, iar locatarii au început să se mute în noile lor apartamente în martie 2021. Între timp, echipa Concelex s-a ocupat de amenajarea grădinii interioare provizorii, a finalizat gardul proiectului, a montat gazonul pe spațiul public, a amenajat zonele exterioare pentru parcare și a terminat de montat jardinierele. Cele două lobby-uri au fost finalizate iar balcoanele au început să fie amenajate de noii proprietari cu hamace, mobilier de exterior și multe plante.

DESCOPERĂ OFERTELE LUNII MAI

În luna mai, apartamentele cu două camere tip 3A1 costă 86.900 Euro + tva. Sunt disponibile patru astfel de apartamente, situate la etajele 4 și 5 din faza a doua a Parcului20.

Tot în acestă lună, apartamentele cu trei camere tip 11B1, cu terasă de 14 metri pătrați, au un preț special de 119.900 Euro + tva. Oferta lunii mai include două astfel de apartamente, situate la etajul 5 din faza a doua a proiectului.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la 075 777 55 11, scrieți-ne la office@parcului20.ro sau vizitați-ne la biroul de vânzări din Bd. Expoziției nr. 2.

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.