Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Oferta lunii iunie-iulie – Apartament cu trei camere, tip 15 A

Mai mult spațiu pentru toți membrii familiei! Apartament de trei camere cu terasă de 14 mp, la un preț special 139,950 Euro+tva si LOC DE PARCARE INCLUS

În ultimele trei luni de stat acasă, cu toții am realizat cât de important este să avem o locuință care să ne ofere tot confortul de care avem nevoie și spații exterioare de tipul balcoanelor și teraselor, în care să ne relaxăm și să ne bucurăm de soare.

Familiile cu copii vor aprecia cu siguranță o terasă cu o suprafață de 14 metri pătrați, cum este cea de care beneficiază apartamentul cu trei camere tip 15A, din Parcului20. Cu vedere la grădina interioară de 3.000 de metri pătrați, apartamentul are o suprafață construită totală de 108,15 metri pătrați.

Accesul pe terasă se face atât din bucătărie, cât și din living, care poate fi amenajat ca spațiu de lucru, în timpul zilei, pentru cei care lucrează de acasă. Iar în serile calde de vară, livingul și terasa, cu o suprafață cumulată de 35 de metri pătrați, pot deveni un loc perfect de relaxare după o zi plină.

Apartamentul este compartimentat eficient, cu o delimitare clară a zonei de zi și a celei de noapte. Accesul în dormitorul de 14,15 mp, cu walk-in dressing de 8,55 mp și baie proprie de 5,6 mp, în camera de 11 mp, care poate fi amenajată ca dormitor pentru copil, în living și în bucătărie se face separat prin holul de 7,8 mp.

În lunile iunie-iulie, oferta pentru un apartament cu trei camere tip 15 A din Parcului20 are un preț de 139,950 euro+tva , cu loc de parcare exterioară inclus în preț.

Pentru mai multe detalii, vă așteptăm să ne vizitați la biroul de vânzări din Bd. Expoziției nr.2!

Apartament trei camere - oferta lunii iunie Parcului20

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

Vânzările pentru faza a doua a proiectului Parcului20 au fost lansate

Completează formularul pentru a primi oferta de lansare!