Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
ANA-MARIA CIOCLEI: TURURILE VIRTUALE SUNT UN INSTRUMENT EFICIENT DE PREZENTARE A APARTAMENTELOR

Tururile virtuale sunt colecții coerente de fotografii care captează fiecare parte a unei proprietăți imobiliare. Toate fotografiile sunt compilate împreună digital, rezultând o imagine de 360 de grade a apartamentului. Scanbox este partenerul nostru pentru primele două tururi virtuale realizate în prima fază a proiectului Parcului20, construit de Cordia România în zona Expoziției.

tururile virtuale

Tururile virtuale sunt o metodă de prezentare extrem de eficientă pentru segmentul în care activăm, un instrument web si mobile care contribuie din ce în ce mai mult la decizia finală de cumpărare a unei locuințe. Prin intermediul lor, clienții actuali și potențiali pot vizualiza proprietățile fără a fi nevoie să se deplaseze la adresă încă din faza de documentare.

În contextul pandemiei de Covid-19 am ales să ne prezentăm apartamentele într-un mod mai interactiv, mai captivant și mai transparent decât prin formele tradiționale de media, cum ar fi portofoliile de imagini, print sau digital. Prin intermediul acestor tururi virtuale, clienții noștri pot observa și interacționa în mod digital cu fiecare parte a unui apartament, descoperind informații esențiale despre finisajele și dotările apartamentelor din Parcului20. Pot face măsurători și pot vedea în detaliu soluțiile de amenajare propuse de designeri pentru aceste două tipuri de apartamente. De cele mai multe ori, după ce văd spațiul, clienții ne solicită mai multe informații despre facilitățile proiectului, pentru ca mai apoi să stabilească o vizionare online sau offline.

 

Vă invităm să le accesați la linkul de mai jos:

https://www.parcului20.ro/tururi-virtuale/

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.