CERE OFERTĂ
Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
Ana-Maria Cioclei, coordonator marketing & vânzări: „Consiliem clientul de la prima întâlnire până la predarea apartamentului”

Când vine vorba despre ce apreciază cel mai mult clienții din Parcului20, proiect rezidențial dezvoltat de Cordia România, parte a grupului Futureal, în zona Expoziției, la interacțiunea cu echipa de vânzări și marketing, Ana Cioclei, coordonator marketing & vânzări, aduce în discuție transparența.

„Interacțiunea clienților cu mine este mai mult în faza în care ei au luat deja decizia de a cumpăra și ne întâlnim pentru ultimele detalii . Cred că transparența este punctul nostru forte. Cred că astăzi este foarte important să fii transparent. Întotdeauna întâlnirile avute cu clientul final din Parcului20 au început cu un zâmbet și s-au finalizat la fel. În biroul nostru de vânzări din bulevardul Expoziției numărul 2, clientul se simte în siguranță și încrezător încă de la prima interacțiune cu noi. Modul în care se desfășoară prezentarea proiectului, prin intermediul aplicației 3D, îl face pe clientul nostru să vadă într-un mod realist proiectul și să-i vadă avantajele. Este foarte importantă și chimia pe care clienții o au cu brokerul care se ocupă de ei, iar la acest capitol suntem foarte norocoși , echipa noastră de vânzări este experimentată și se pliază pe nevoile clientului. Noi nu suntem doar vânzători , suntem mai mult decât atât, consiliem clienții de la prima întâlnire până la predarea apartamentului, prin departamentul nostru de after sales”, spune Ana-Maria Cioclei.

Cu un portofoliu de peste 600 de apartamente tranzacționate în cariera în vânzări rezidențiale pe care a început-o în 2008, „o relație pe termen lung cu imobiliarele”, după cum o descrie,  Ana-Maria Cioclei spune că a considerat întotdeauna că vânzările și marketingul sunt ca Yin & Yang, se completează și nu pot funcționa una fără cealaltă.

„Este un alt nivel de care m-am bucurat odată cu venirea mea în echipa Cordia România. Dintotdeauna am fost atrasă și de activitățile de marketing, însă nu m-am implicat așa cum o fac acum . Mă bucur de o colaborare frumoasă cu colegii mei, ne completăm și fiecare dintre noi are rolul său în echipa Parcului20, pentru a oferi un maximum de servicii clienților noștri”, explică Ana-Maria Cioclei.

Și pentru că a adus clientul în discuție, Ana-Maria Cioclei menționează că acesta este astăzi mult mai educat și mai bine informat cu privire la realitățile din piața imobiliară față de perioada când ea își începea cariera în vânzări rezidențiale.

„Cel pe care eu l-am întâlnit la început de carieră era ca  «un adolescent îndrăgostit» , nu se gândea neapărat în perspectivă , trăia momentul . Cumpărătorul de acum este mult mai educat cu privire la realitățile din piața imobiliară, își acordă mai mult timp pentru achiziția unui apartament, întreabă mai mult , în concluzie «adolescentul» s-a maturizat și asta nu poate decât să ne bucure”, spune Ana-Maria Cioclei.

În acest context, bucuria Anei este și mai mare atunci când clienții apreciază caracteristicile și atuurile proiectului rezidențial Parcului20.

„Parcului20 este un proiect complet. Îmbină toate necesitățile clientului din zilele noastre, ține pasul cu tehnologia, motiv pentru care am venit în întâmpinarea clienților noștri cu pachetul Smart Home integrat. Ne place verdele și îl regăsim în grădina privată de peste 3.000 de metri pătrați. Ne place siguranța, motiv pentru care vom avea un ansamblu rezidențial 100% securizat”, punctează Ana-Maria Cioclei.

 

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Ne-am reîntors la birou! Suntem disponibili și răspundem tuturor solicitărilor dumneavoastră. Vizionările se pot realiza cu programare telefonică și cu respectarea regulilor de igienă, prevenție și protecție, recomandate de autorități.

Adresa birou de vânzări

  • 075 777 55 11
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

Pentru detalii suplimentare legate de posibilitatea achiziționării unui apartament în cadrul proiectului, avantajele locuirii, stadiul contrucției sau oferta lunii vă rugăm să ne scrieți completând formularul din partea dreaptă.


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.