Parcul Herăstrău la doar 5 minute
Grădină privată de 3000mp
Smart Home integrat
Încălzire prin pardoseală
Stații de încărcare mașini electrice
5 SPORTURI PE CARE LE POȚI PRACTICA LA CÂTEVA MINUTE DE PARCULUI20

Practicarea sportului ne îmbunătățește starea generală de sănătate, concentrarea la locul de muncă și calitatea somnului. Ansamblul rezidențial PARCULUI20 pune un mare accent pe stilul de viață oferit rezidenților. Grădina privată de 3.000 mp poate fi la îndemână pentru un scurt antrenament de fitness sau de yoga, când timpul nu permite deplasarea la sală sau în parc. Îți propunem o listă de cinci sporturi pe care să le încerci în proximitatea casei:

 

FOTBALUL întărește sistemul cardiovascular și sistemul osos. Unele studii arată că fotbalul ajută la dezvoltarea unor calități specifice leaderilor, precum mentalitatea de echipă, viziune sau creativitate. Trebuie doar să traversezi Bulevardul Expoziției și ai Academia de Fotbal SportTeam, Academia de fotbal Narcis Răducan sau Juventus Academy Bucharest.

 

TENIS. Dacă dorești să ieși la o partidă de tenis cu prietenii sau să îți înscrii copilul la un curs de tenis, este important să știi că poți ajunge din PARCULUI20 în doar câteva minute pe jos sau cu mașina la mai multe terenuri profesioniste, din cadrul Clubului Tennis Hero (Ramada), AeroSquash (Romexpo) sau Tenis Prim Club (Agronomie).

 

ALERGATUL te ajută să construiești masă musculară dar să și slăbești, arzând caloriile într-un mod accelerat. Dacă vrei să te apuci de mâine de alergat și ai echipamentul potrivit, Parcul Herăstrău este o opțiune ideală pentru antrenamente. Perimetrul Lacului Herăstrău are o lungime totală de peste șase kilometri fiind preferat zilnic de zeci de alergători sau bicicliști.

 

ÎNOTUL întărește sistemul imunitar și are multe beneficii pentru sistemul respirator. Vitality Wellness Ramada, Ana Wellness & Spa Crowne Plaza, AQS Club de înot îți oferă acces la piscine, cât și cursuri de înot dacă îți dorești performanță sau îmbunătățirea abilităților actuale.

 

FITNESS. Câți nu își doresc să aibă o sală de fitness în apropierea casei sau a biroului? PARCULUI20 are în imediata apropiere World Class București Expo Park, care include o zonă de antrenament funcțional, un studio de aerobic, un studio de cycling și săli pentru clase de group fitness.

 

Împărtășește cu noi alegerile tale pe: https://www.facebook.com/Parcului20 sau https://www.instagram.com/parcului20/

Contact

Abia așteptăm să ne vedem!

Vă putem prezenta toate tipurile de apartamente, cu ajutorul unui soft inteligent de vizualizare 3D a locuinței în raport cu clădirea și momentele zilei, în cadrul unei întâlniri la biroul de vânzări. În continuarea acestei prezentări, putem vizita proiectul și cele două apartamente showroom amenajate în prima fază, în colaborare cu echipe de designeri și arhitecți de interior.

Vânzările pentru cea de-a doua fază au fost lansate! Completează câmpurile din dreapta și vă vom contacta imediat ce revenim la birou.

Adresa birou de vânzări

  • 0759 890 890
  • 031 069 97 40
  • Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  • Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sâmbată: 10:00 - 14:00

 


Vezi locația
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.

×
Completează câmpurile de mai jos și un coleg te va contacta pentru stabilirea unei vizite.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Cordia România pentru a-mi trimite informații cu privire la ofertele imobiliare.